Olvasóinkat is törvénysértő módon zaklatják SMS-ekben Márki-Zayék

2022. március 29. 17:29

Névre szóló sms-ekkel bombázza a baloldal olvasóinkat úgy, hogy soha, semmikor nem adták meg nekik adataikat.

2022. március 29. 17:29
null

A keddi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy többen is kaptak Márki-Zayéktól sms-eket, így például Bohár Dániel és Deutsch Tamás is. A közéleti személyiségek mellett azonban számos olvasónk is jelezte, hogy annak ellenére kapnak sms-eket, hogy a baloldalnak soha nem adták meg adataikat. Ez természetesen adatvédelmi kérdéseket is felvet, erről Péterfalvi Attila, az Adatvédelmi Hatóság elnöke beszélt lapunknak.

 

 

Információink szerint több, mint kétmillió ilyen sms ment ki, akad olyan, aki nem csak egy üzenetet kapott. Ez azt jelenti, hogy több tízmilliós tiltott kampányfinanszírozásról lehet szó, hiszen a kiküldött üzeneteket nem a pártok büdzséjéből fizetik, hanem minden valószínűség szerint a DatAdat állja a költségeket, az a cég, amely Bajnai Gordonhoz köthető és aminek off-shore háttere van és nem tudni hogyan kerülnek hozzájuk pénzek. 

Levélben fordultunk az Egységben Magyarországért ellenzéki ernyőszervezet sajtóosztályához, hogy megtudjuk, valósak-e az információink, tényleg a DatAdat finanszírozza-e az sms-eket, vagy az Egységben Magyarországért költ rá saját forrásból,választ azonban kedd késő délutánig nem kaptunk.

***

 

***

Kapcsolódó

Péterfalvi: adatvédelmi kérdéseket vet fel az ellenzék sms-kampánya

Az adatvédelmi hatóság elnök is kapott névre szóló szöveges üzenetet hivatali mobilszámára a baloldaltól. Bővebben...

Nyitókép: Mandiner

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boruss Demeter
2022. április 02. 18:46
Tudjátok mi Szabó Tímea kedvenc száma? Mr.President: Coco Jumbo
Kopaszpapa
2022. március 30. 19:47
Elég, csak a zsidófacebookon megadni a telefknszámot, vagy a telefonelőfizetésben nyilvánosan hagyni a személyes adatokat, ezek a kurvák egyből rámozdulnak. Nem tud mit tenni az ember, ezek a férgek százezerszám vásárolják a privát adatokat, maximum vigyáz, és minden óvintézkedést megtesz, hogy a zsidófacebook és társai ne tudjanak kereskedni az adataival (nem kell regisztrálni az a legbiztonságosabb)
Dezsőke
2022. március 30. 11:12
LEGALÁBB MI LEGYÜNK ÉSZNÉL! Gondolom, senkinek nem okoz nagy meglepetést, hogy a választások finiséhez közeledve egyre markánsabban rajzolódik ki Orbán (Fidesz) és az Ellenzéki összefogás (Gyurcsány – Márki) arcéle. Nincs is ezzel semmi baj, mivel a világon mindenhol választások idején, - így a vége felé különösen, még mindenki eldobálja utolsó petárdáit, sőt robbantgatni is próbálgat akár egy-egy álhírrel, megvezetéssel, esetleg régi ügyek lebegtetésével, újra tálalásával. Most éppen a kibertámadást „találták meg”, amiről sok bőrt le lehetne húzni, ha nem tudnánk, nincs olyan komolyabb „intézmény” ,- ami elkerülte volna a hekkerek figyelmét. Ezért az ellenzék részéről legkézenfekvőbb támadási felületként marad Orbán, - a jelenlegi háborús helyzethez viszonyulásának helytelenítése. És ez az igazi szuper lehetőség! Tökéletes támadási felület! Igazodni lehet az EU-hoz, NATO-hoz, az egyéb nagyhatalmi, esetleg látható és láthatatlan birodalmi érdekekhez, az egyes nemzetek vezetőinek állásfoglalásához. Az ellenzék tehát döntött és rászánja magát a vállaláshoz (a nép nevében). Megválasztása esetén vállalja a fegyverszállítást, a háborút, a szankciókat, a gáz leállását és talán még minden mást is, amit az ukrán elnök, vagy más nagyságok követelnek. Igen, ez a háborúhoz csatlakozást jelenheti. Mi viszont békét akarunk! Mi a NATO védelmét akarjuk! Mi nem szeretnénk semmiféle háborúba belesodródni, az ellen pedig határozottan tiltakozunk, hogy a háborús helyzetet az ellenzék választási törekvéseihez eszközként használja! Zelenszkij nyíltan provokálja a magyarokat. Feltehetően a háborúba sodrásunk lehet a célja a választás befolyásolásán túl. LEGALÁBB MI LEGYÜNK ÉSZNÉL! Ezek után, akár ellenzékiként is érdemes elgondolkodnunk (az utolsó pillanatban is), hogy kire szavazzunk.
sorivo4
2022. március 30. 00:17
"választ azonban kedd késő délutánig nem kaptunk" Akkor kaptak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!