Közvélemény-kutatásnak álcázott propagandával nyomul a baloldal

2022. március 30. 17:11

Azt terjesztik, hogy a magyar csapatok is bevonulnának Ukrajnába.

2022. március 30. 17:11
null

Egy olvasó hívta fel a Mediaworks Hírcentrum figyelmét arra, hogy a baloldal kampánystábja egy közvélemény-kutatásnak álcázva hívogatja a választókat.

Olvasónk édesapját vonalas telefonon keresték fel

Apámnál csörgött a vonalas telefon, én vettem fel és azt mondták, hogy egy közvélemény-kutatás kapcsán keresnek” – idézte fel neve elhallgatását kérő olvasónk a nem várt telefonhívást. Hozzátette: azt sajnos pontosan nem jegyezte meg, honnan keresték.

Ha részt akarok venni a kutatásban, akkor nyomjam meg a 1-es gombot” – teszi hozzá olvasónk. Mint mondja: a kérdezz-felelek első kérdése az volt „tudja-e, hogy Orbán Viktor Putyinnal a háttérben megállapodott, hogy a magyarcsapatok az oroszokkal együtt bevonulnak Ukrajnába”.

Olvasónk a baloldali kampányüzenet hallatán felháborodott, és megszakította a hívást.

Olyan pipa lettem, hogy kinyomtam” – nyilatkozta, kiemelve: nem akarta tovább hallgatni a „nyilvánvaló hazudozást”. Mint olvasónk fogalmazott: azért osztotta meg a történetet, hogy figyelmeztessen másokat is: akinek vanvonalas telefonja, utólérheti ez a történet.

Márki-Zay kampányfőnöke elismerte: vannak tárgyalások Ukrajna és a magyar baloldal között

Mint arról korábban lapunk is beszámolt,

Előzmény

Az ügy előzménye, hogy Márki-Zay Péter nemrég a Twitter-oldalán biztosította arról az ukrán elnököt, hogy mellette áll, és már nagyon várja, hogy személyesen is találkozzanak.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn tett nyilatkozatában az ügy kapcsán úgy fogalmazott, alkut kötött Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt.

Kormányváltás esetén elindulnának a fegyverszállítmányok, de a szankciókat is kiterjesztenék

– közölte Szijjártó Péter, a baloldali jelölt egyik Twitter-bejegyzést is említve.

MSZP-s politikus buktatta le a baloldalt

A baloldal háborúval kapcsolatos álláspontja kapcsán emlékezetes, egy videóban a baloldal, és Márki-Zay Péter kampányát is megcáfolva

Kunhalmi hozzátette azt is: pont ezért van „nehéz helyzetben az ellenzék”, mert „ha megkérdeztek volna, mi mit csináltunk volna ebben a kritikus helyzetben, [azt mondanám] ugyanezeket”.

Kunhalmi Ágnes kijelentését itt hallgathatja vissza:

A Mediaworks Hírcentrumának kapcsolódó videóját pedig az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. március 31. 08:47
MZP és galerije bőven megérett arra, hogy magyar nép eltakarítsa végre őket. De mi csak leszavazni tudjuk őket, leváltani őket maguknek kell, ebben nem tudunk és nem is akarunk segíteni. Április 3 egy simán megnyerhető meccs, senkinek nem kell még csak extrát sem nyújtani, elég ha elbattyog a területileg illetékes szavazókörbe és érvényes személyivel, lakcím kártyával és behúz pontosan 1 X-et a Fidesz mellé a listára, pontosan 1 X-et a Fidesz mellé egyéniben és 4 X-et a NEM mellé a népszavazási íven. Ilyen egyszerű. Tényleg nem kell több. De kevesebb se. Ott találkozunk!
bagira
2022. március 31. 01:04
Nem várt hívást fel se vesszük , akik számítanak annak neve száma telefonban benne. Körzet számról tudjuk honnan hívnak , Pl győri-szegedi-bpi, összevissza . Gyurcsány klán - Bajnai bandája a lakosságot zaklatja
foldizs
2022. március 30. 23:39
Kit lepne meg, ha OV megállapodott volna Putyinnal?
mysstes
2022. március 30. 20:58
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!