Koncz Zsófia és Láng Zsolt együtt üzeni: Magyarország előre menjen, ne hátra!

2022. március 26. 15:55

Budapestnek és a vidéknek is ez az érdeke – írja a kormánypárt budapesti szervezetének Facebook-oldala.

2022. március 26. 15:55
null

Bár a baloldali megmondóemberek előszeretettel használják a „Budapest-ellenes Fidesz” toposzát, ezt az elmúlt évek fővárosi fejlesztései mellett a budapesti Fidesz legújabb fotója is cáfolja.

Ezen a kormánypárt borsodi – egészen pontosan a tiszaújvárosi-szerencsi – jelöltje, Koncz Zsófia látható, mellette a fővárosi Fidesz vezetőjével, Láng Zsolttal. „Budapestnek és a vidéknek egy az érdeke: Magyarország előre menjen, ne hátra! Hajrá, Koncz Zsófi, hajrá, Fidesz!” – írták a kép mellé.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyőke
2022. március 28. 13:17
Pedig a "k" nem is a "h" mellett van.
Naggy
2022. március 27. 06:53
A mosolyukat el kellene ültetni, hogy minden fidernyák kertjében (már ha van nekik, ha nincs, az ablakában) virágozzék, és nézegethessék naphosszat. Ps Ennél a Láng nevű zsidrák fehérjehalmaznál gusztustalanabb jelenséget nehéz elképzelni.
foldizs
2022. március 26. 22:44
Ha a magyarság Ázsiából származik és most Európa helyett Ázsia felé közelítünk, akkor Magyarország hátra megy, nem előre.
Sacap
2022. március 26. 22:37
Zsófi szép vagy és jó munkát végzel! Örülhet a körzeted!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!