Karácsony zsarol vagy csak politikai haszonlesésből herdálja a budapestiek pénzét?

2022. március 24. 11:55

Akkor most mi van, főpolgármester úr?

2022. március 24. 11:55
null
Fidesz Budapest

„Emlékeztek? Karácsony Gergely 2019-ben jogszerűtlenül nem írta alá és hirdette ki a BKV szabályosan lebonyolított reklám tárgyú közbeszerzését. Akkor az volt az indok, hogy ezzel borsot tört »egyes gazdasági és politikai körök« orra alá. A nyertes cég a francia JCDecaux lett volna. Azt azóta sem tudtuk meg, hogy mire gondolt a főpolgármester a világban komoly piaci részesedést birtokló cég politikai hovatartozása kapcsán. Egy tény, évi közel egy milliárd forint(!) kár érte és éri azóta is a Fővárosi Önkormányzat közlekedési vállalatát, a szabálytalan döntés miatt pedig 120 millió forintos bírságot kellett fizetni a Közbeszerzési Hatóságnak.

Anonymus friss videójából kiderült, hogy hogy nem, az ellenzéki előválasztási kampányban 2021-ben ugyanez a francia cég a baloldali »kavarógép« Patek Gábor és köre közvetítésével 90%-os(!) kedvezménnyel biztosított reklámfelületet Karácsonynak és a Párbeszéd (és 99 Mozgalom?) nevű szervezetnek. 51 millió forintos piaci ár helyett 5,2 milliót fizettek 123 közterületi reklámhelyért...

Akkor most mi van, főpolgármester úr?

Kinek a »baráti« cége a JCDecaux, és miért okozott Ön milliárdos bevételkiesést a BKV-nak? Mi a kapcsolat Ön és Patek Gábor között? Ma már aláírná a JCDecaux nyertes közbeszerzését?”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 25. 08:04
Az állampárt nem rúg labdába a fővárosban..
pitypang1125
2022. március 25. 06:14
Egyék csak a pestiek amit főztek. Igaz költségvetésük csak májusig van, a bukott választás után majd pofán veri őket a valóság, hogy bizony a kedvenceik, simán kifosztották őket.
nempolitizálok
2022. március 24. 18:20
Választás után egy nagyon alapos vizsgálatban reménykedem a fővárosi maffia ügyében.
Kristály
2022. március 24. 16:35
A halál büntetés visszavezetése lehet nem lenne rossz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!