Ceglédi Zoltán: Márki-Zay egy politikai analfabéta

2022. március 12. 11:24

Az elemző sarkosan fejezte ki véleményét arról, hogy Márki-Zay egy új párt létrehozásának tervét jelentette be pár héttel a választás előtt.

2022. március 12. 11:24
null

Márki-Zay Péter a napokban lengette be, hogy új pártot alapítana, ami Gémesi György Új Kezdetére, és Pálinkás József Új Világ Néppártjára építene. Az ATV Öt című műsorának péntek esti adásában erről is kérdezték a vendégeket, Ceglédi Zoltán pedig először nevetésben tört ki, majd azt felelte, hogy Márki-Zay

e tekintetben egy politikai analfabéta”.

Indoklása szerint Márki-Zaynak ezt a bejelentését vagy két évvel korábban kellett volna megtennie, vagy két hónappal később.

„Olyan a világon nincsen, hogy valaki azt mondja, válasszuk meg miniszterelnöknek, és ő fog vezetni egy hatpárti szövetséget, amihez csatlakozik hetedikként az ő mozgalma, de egyébként ő egy olyan nyolcadik pártot akar alapítani, és a korábban játszott Új Világ meg Új Kezdet pártokkal azonos” – fogalmazott Ceglédi.

Az elemző szavait az alábbi videóban tekinthetik meg, 1:03:40-től:

 

Nyitókép: YouTube / ATV

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 13. 12:24
Zoli,te majdnem olyan okos vagy,mint a Bandi.
Reszelő Aladár
2022. március 12. 23:26
MZP inkább síkhülye futóbolond. De kitalálta, hogy kerüli el Medgyessy sorsát, azaz az elvbarátok általi hátbaszúrást: inkább elveszti a választást. Cseles. . .
Frutti
2022. március 12. 20:33
KICSODA? MÁRKI? KI A FASSZZZ AZ A MÁRKI?
amca
2022. március 12. 19:55
Cohnbéla a börtönből lett ME.!! Muresán George péklegényként. Garbai zu lagerként lett ME Rosenfeld börtöntöltelékként lett ME Jan Csermanek zabigyerekként,írógépszerlőként ME
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!