Itt nézheti meg Bohár Dániel „Soros-akta” című filmjét

2022. március 19. 21:02

„Az egy év alatt elkészült filmben forgattunk New Yorkban, Washingtonban, Londonban, Brüsszelben és Budapesten is” – írja a Pesti Tv riportere a filmről.

2022. március 19. 21:02
null

Bohár Dániel teljes filmje alább megtekinthető:

Fotó: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2022. március 20. 14:18
Az összes pénzügyi spekulánst táborokba kellene zárni.
manitowoc
2022. március 20. 12:32
Hahó, BohiDanó! Hahóóóóóó! Megnéztem a dokumentumfilmedet. A fideszeseket illetően (vajon miért?) nagyon hiányos tájékoztatást ad a nézőknek. SZEREPEL benne - korabeli videón Fodor Gábor, aki Sorost dicséri a CEU létrehozásáért - mai videón Schmidt Mária, aki Sorost ekézi a káros tevékenykedései miatt - Orbán Viktor mai fényképe szembeállítva Soros György fényképével és BohiDanó alámondásával a jó és a gonosz harcáról. NEM SZEREPEL BENNE, egy mukk sincs 1.) a fiatal ORBÁN VIKTORról, aki akkoriban a Soros Alapítvány ösztöndíjasaként mutatkozott be: https://www.youtube.com/watch?v=mMU57HbkZ90 2.) a FIDESZ egykori KIÁLLÁSÁRÓL Soros György és a Soros Alapítvány MELLETT: "A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen. 1992. szeptember 28." https://mandiner.hu/cikk/20130218_fidesz_nemtelen_tamadasok_soros_ellen_1992 3.) Soros György Fidesznek nyújtott anyagi támogatásáról, fideszes politikusok Soros-ösztöndíjairól, például a dokumentumfilmben Sorost ekéző Schmidt Mária 3 éves Soros-ösztöndíjáról: https://index.hu/belfold/2018/04/18/schmidt_maria_soros_osztondijas/ BohiDanó, BohiDanó, hát miféle "dokumentumfilm" az, amiből te ilyeneket kihagytál? ÖÖÖgyes. (:-(((
bpe
2022. március 20. 11:20
atkának olvastam, ez már tudat alatti dehumanizálás?.. :3
-Zsolt-
2022. március 20. 11:11
A náci karlendítését már meg sem említitek? :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!