„Kétharmaddal fogtok sz*pni!” – Bede Zsolt odaszólt a baloldalnak

2022. március 25. 11:37

A Vadhajtások riportere azt is megígérte, hogy április 4-én Hódmezővásárhelyen személyesen keresi majd fel „Petit”.

2022. március 25. 11:37
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a 30 járműből a kampányhajrában „A hatalom a népé” című dal mellett a baloldal három alaptézise szól majd a baloldal hirdetőautóiból. Az üzeneteket Nagy Zsolt színész mondta fel.

Nagy Zsolt színész hangján fog szólni a balos propaganda

Tavaly még azt nyilatkozta, nem fog Gyurcsányra szavazni, most mégis a Gyurcsány-lista propagandistája lett Nagy Zsolt színész. Bővebben is érdekel!

Bede: Kétharmaddal fogtok sz*pni!

A Vadhajtások munkatársa a Hősök terén botlott bele a járművekbe, amelyek a következő napokban a választókerületek fogják róni – derül ki Bede közösségi oldalára feltöltött videójából.

A felvételen az alábbi párbeszéd hallható:

„– Jövő héten sírás lesz!

– Hol?

„Majd megkeressük a Petit Hódmezővásárhelyen. Üzenem neki! A Bede Zsolt majd megkeresi 4-én!” – üzente a baloldal miniszterelnök-jelöltjének Bede.

A jelenetet az alábbiakban nézheti vissza:

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Nyitókép: Bede Zsolt Facebook-oldala

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. március 25. 18:45
Zelenszki által elmondott Orbánt sértegető szavai után a NATO vezetője - hála Istennek - ismét elmondta, hogy a NATO nem fog fegyvereket és katonákat küldeni Ukrajnába. Ezt követően a hibbant ellenzékiek - MZP, GYF, Karigeri - ismét szidták Orbánt, és követelték, hogy Magyarország küldjön fegyvereket és katonákat Ukrajnába. Ezzel saját magukat cáfolták meg, és egyételműen bizonyították azt, hogy nem békepártiak, hanem háború pártiak, és magyar ellenesek, mert ezek a hibbantak nemcsak a NATO keretén belül, hanem a NATO nélkül is bevonulnánk Ukrajnába. Aki ezek után is az ellenzékre szavaz, az a saját halálos ítéletét írja alá azzal!!! Csak a Fideszre szabad szavazni listán és egyéniben is!!!!!
Hyazinth
2022. március 25. 16:11
Apropó, hová tűnt Polgár Tomcat Tamás? Színesítené a palettát...
kaffogó hebrencs
2022. március 25. 14:54
Bérking, firss, ropogós 444 hír: "Az ukrán védelmi minisztérium jelentése szerint „az ellenség részben sikerrel alakított ki szárazföldi folyosót az ideiglenesen elfoglalt Krími Autonóm Köztársaság és a Donyeck régió között. Ez egyben az is jelenti, hogy elvágták Ukrajnát az Azovi-tengertől" Ne feledjük, az o roszok elakadtak, egyetlen stratégiai célt sem képesek elérni, a bombáik nem robbanak fel, nincs logisztika, megfogta őket a hírhedt márciusi hideg, blablabla. Nos, libsikéim, a heylzet az, ezek a teürletek már mindörökké Oroszrszágé maradnak.
Házam Hazája
2022. március 25. 14:52
Ezt a zajszennyezést! Én meg ne nyírjak füvet, és ne flexeljek? Még jó, hogy a környezetem normális. Amúgy melyik kúton tankolnak? Csak nem a 480-ason? Méghogy a kormány nem segíti a baloldalt! A beszólás helyesebben: "-Mikor? -Örökké! Kétharmadot fogtok sz_pni! Kétharmad lesz. Sírás lesz nagyon”. Amúgy megvan mindenkinek , hogy ukránban egypárt rendszer lett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!