Márki-Zay feljelentette Szijjártó Pétert rémhírterjesztésért

2022. március 30. 19:25

A baloldali jelölt szerint nem tárgyaltak Zelenszkijjel és nem küldenének katonákat Ukrajnába.

2022. március 30. 19:25
null

Márki-Zay Péter a Facebook-oldalán jelentette be szerda délután, hogy rémhírterjesztésért feljelentette Szijjártó Péter külügyminisztert. A baloldali jelölt szerint nem tárgyaltak Zelenszkijjel és nem küldenének katonákat Ukrajnába.

A jelölt hozzátette, hogy a kormány oroszbarátsága veszélybe sodorja Magyarország biztonságát.

Mit is mondott Szijjártó?

„Ha Magyarországon a baloldal kormányozna, akkor azonnal megszavaznák a gáz- és olajszállításra vonatkozó szankciókat.

És hogyha a baloldal kormányozna, azonnal megkezdenék a fegyverszállításokat is Ukrajnába”

– jelentette ki Szijjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, utalva a baloldal miniszterelnök-jelöltjének, Márki-Zay Péternek azon Twitter-bejegyzésére, amelyet Ukrajna elnökének, Volodimir Zelenszkijnek címzett. Leszögezte, hogy ez a Twitter-üzenet alátámasztja az összes eddigi információt, amely szerint ez a megegyezés megszületett.

Kapcsolódó

Szijjártó: Márki-Zay és Zelenszkij megegyeztek a fegyverszállításról és a szankciókról
Alkut kötött Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt. Kormányváltás esetén elindulnának a fegyverszállítmányok, de a szankciókat is kiterjesztenék – közölte Szijjártó Péter, a baloldali jelölt egyik Twitter-bejegyzést is említve. Bővebben is érdekel...

Alkut kötött Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt. Kormányváltás esetén elindulnának a fegyverszállítmányok, de a szankciókat is kiterjesztenék – közölte Szijjártó Péter, a baloldali jelölt egyik Twitter-bejegyzést is említve.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. március 31. 08:16
Ha meg kiderül, hogy igaz, akkor Márki államtitok sértésért jelenti fel Szijjártót.
zovirax
2022. március 31. 05:47
Most akkor hat vagy hét...?
Dezsőke
2022. március 31. 05:34
MÁRKI MÉG 25 PERCIG MONDHATOD EZT, AZTÁN KEZD EL AZ ELLENKEZŐJÉT MONDANI, AZ ÚJABB VÁLTÁSNÁL SZÓLUNK - (távkapcsoló Brüsszel) HUMANOID ROBOT MÁRKI KIADÁSBAN, MOST AKCIÓS ÁRON! SZEMÉLYESEN AZ X. KÓRHÁZ PORTÁJÁN IS ÁTVEHETŐ. (A készülékhez elem nem tartozik.)
bagira
2022. március 31. 04:44
Egyeztettek ? https://pestitv.pestisracok.hu/2022/03/30/igaz-vagy-nem-jeszi-es-marki-zay-tenyleg-egyeztettek-politikai-hobbista-gaudi-nagy-tamassal/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!