Dobrev Klára „mérhetetlenül büszke” a garázdaságot, magánlaksértést elkövető jelöltjükre

2022. március 11. 08:00

„Mérhetetlenül büszke vagyok Balázsra, a hat párt közös jelöltjére, hajrá, Balázs!” – fogalmazott Dobrev Klára DK-s párttársával, Barkóczival kapcsolatban.

2022. március 11. 08:00
null

Nem sokkal azt követően, hogy a Mandiner megírta, garázdaság miatt jogerősen elítélt jelöltet indít a baloldal Rákospalotán, azaz a DK szóvivőjét, Barkóczi Balázst, Dobrev Klára a közösségi oldalon Barkóczit támogató posztot tett közzé.

Dobrev Klára: Mérhetetlenül büszke vagyok Balázsra

Évek óta jól ismerem Balázst” – írta bejegyzése elején a DK korábbi miniszterelnök-jelöltje, aki szerint Barkóczi „az év minden napján fellép a nők egyenjogúság érdekében”.

– fogalmazott a Gyurcsány-párt politikusa.

Dobrev Klára teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memoriter
2022. március 13. 16:45
Dobrevnek ilyen az ízlése. Arra a trágár Nagy Blankára is büszke volt 2018-ban. Persze, ez nem jelent semmit, fél év után már ejtve lett Trágárka, lehet ez a sors vár erre a jelültre is.
bagira
2022. március 13. 16:41
Bűnpártoló.
Fireball65
2022. március 12. 20:38
Büszke vagyok Klára asszonyra. Hősiesen, vállvetve küzd a férjével együtt a mi jobb életünkért. Nem értem miért nem sikerül neki.
Newman
2022. március 12. 16:31
Bukóra ne fogadj!!!!:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!