Megszereztük az ítéletet: jogerősen elmarasztalták a Rákospalotán induló baloldali jelöltet

2022. március 13. 08:00

A dokumentum megerősíti: csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést Barkóczi Balázs.

2022. március 13. 08:00
null

Béres Sándor írása

***

Korábban információinkra hivatkozva számoltunk be arról, hogy a DK-szóvivő Barkóczi Balázst elítélte a bíróság.

Megszereztük az ítéletet

Időközben azonban lapunk birtokába jutott az ügyben másodfokon született 2009-es ítélet is. A dokumentum megerősíti:

csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést a baloldal Rákospalotán induló jelöltje.

A ítélet szerint (lenti kép) Barkóczi Balázst, mint az ügy II. rendű (II.r.) vádlottját a Pest Megyei Bíróság „halmozati büntetésül 300 (Háromszáz) napi tétel – egy napi tétel összege 300 (Háromszáz) Ft – összesen 90.000,- (Kilencvenezer) Ft pénzbüntetésre” ítélte. Jogerősen.

A 2009-es keltezésű dokumentumból kiderül az is, hogy

Barkóczi „revolvermédiázik”, párttársa „tórgerorbánozik”

Lapunk már korábban kérdéssel fordult Barkóczihoz, a Gyurcsány-párt politikusa azonban nem válaszolt, mindössze a közösségi oldalán megosztott kommentben „revolvermédiázott” egyet – hívta fel figyelmünket egyik olvasónk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Matlák Gábor, a DK XV. kerületi alpolgármestere sem tett nagyon másként az eset kapcsán. Matlák „trógerorbánozással” válaszolt a párttársa büntetőügyét firtató kérdésre – derül ki a Pesti TV szombati videójából.

Az egész munkásságotok arról szól, hogy kiszolgáljátok ezt a tróger Orbánt, aki a Putyinnak a legjobb magyarországi csatlósa”

– fogalmazott a Gyurcsány-párt alpolgármestere a Pesti TV munkatársának adott „válaszában”. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Gyurcsány Ferenc: Ez a Putyin már nem az a Putyin

Tízperces videóban magyarázkodik az orosz elnökhöz fűződő viszonyáról a baloldali összefogás vezére. Bővebben is érdekel...

A Pesti TV felvételét Matlák reakciójáról az alábbiakban nézheti vissza:

 

Nyitóképen: Barkóczi Balázs és Gyurcsány Ferenc. Fotó: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. március 14. 10:25
CSAK BŰNÖZÖKET, PRIUSZOS-BÁRCÁS KÚRVÁKAT ÉS CÉGÉRES GAZEMBEREKET FOGAD MAGA KÖZÉ A DK. AKI NEM VOLT ELITÉLVE AZ NEKIK NEM KÖLL, EZT BIZONYITJA CEGLÉDI CSABA ESETE ÉS EZT EZ A BARKÓCZI-BALFASZ IS. A DK-NÁL TISZTESSÉGES MAGYAR EMBER SZÓBA SEM JÖHET, "MISZ"-ÜK VAN GYURCSÁNYIÉKNAK A TISZTESSÉGTŐL! MÉG AZ ÁRNYÉKUK ÉS A LÁBNYOMUK IS BÚN-SZAGÚ EZEKNEK A GYURCSÁNYÉKNAK. MIINDEN SZAVUK TISZTESSÉGTELEN, DE MINDEN SZAVUK ELLENKEZŐJE IS!!!
Box Hill
2022. március 13. 16:44
Voltak terroristák, Lenin fiúk, ÁVH-sok, pufajkások, most ellenzéki képviselő jelöltek. Ezeknél senki se lóg ki a sorból.
Kristály
2022. március 13. 16:12
Egy lé . Egymást oktatják hogyan lehett simábban csinálni hogy jó vaskos legyen elvégre azért dolgozik a jó nép hogy nekik legyen. Ez a " szocialista " elv.
nyugalom
2022. március 13. 13:12
Igaz, hogy tanar volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!