Barkóczi büntetőügyéről kérdezték a DK-s alpolgármestert, trógerorbánozással válaszolt

2022. március 12. 10:12

Barkóczi büntetőügyéről kérdezték a DK-s alpolgármestert, trógerorbánozással válaszolt

2022. március 12. 10:12
null

Matlák Gábor, a DK XV. kerületi alpolgármestere tórgerorbánozással válaszolt a párttársa büntetőügyét firtató kérdésre – derül ki a Pesti TV szombati videójából.

Barkóczi „revolvermédiázik”, párttársa „tórgerorbánozik”

Mint korábban a Mandiner megírta: csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést a baloldal Rákospalotán induló jelöltje. A Gyurcsány-párt politikusa, Barkóczi Balázs lapunknak nem válaszolt, de kommentben „revolvermédiázott” – hívta fel figyelmünket egyik olvasónk. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Barkóczi párttársa, Matlák Gábor, a DK XV. kerületi alpolgármestere tórgerorbánozással válaszolt a párttársa büntetőügyét firtató kérdésre.

Az egész munkásságotok arról szól, hogy kiszolgáljátok ezt a tróger Orbánt, aki a Putyinnak a legjobb magyarországi csatlósa”

– fogalmazott a Gyurcsány-párt alpolgármestere a Pesti TV munkatársának adott válaszában.

Gyurcsány Ferenc: Ez a Putyin már nem az a Putyin

Tízperces videóban magyarázkodik az orosz elnökhöz fűződő viszonyáról a baloldali összefogás vezére. Bővebben is érdekel...

A Pesti TV felvételét az esetről az alábbiakban nézheti vissza:

 

Nyitókép: Képkocka, Pesti TV/Facebook-videó

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2022. március 13. 10:38
Olyan országban szeretnék élni ahol a riporter kérdezhet...... by kamugeri. Bár azt nem mondta hogy választ azért nem kap tehát nem hazudott ! Az első ami teljesült.
syphax
2022. március 12. 17:24
A Barkóczi Balázs KORÁBBI, BIRÓSÁGI ITÉLETTEL--ELITÉLÉSSEL--LEGITIMÁLHATÓ "ÜGYRÉ"-RE A BALLIBERÁLIS OLDALNAK 2 DB "TARTALMI VÁLASZA" VAN, E:ZEK: 1.) B.B. BŰNCSELEKMÉNYE RÉGEN VOLT, TEHÁT--SZERINTÜK--NEM IS VOLT.... 2.) ORBÁN ÉS PUTYIN ILYEN MEG OLYAN MEG AMOLYAN,... NNA! EZ A 2 VÁLASZ TARTALMILAG MINŐSITI...ÖNMAGÁT.LEFELÉ A BÉKA S...E ALÁ...
khomeini
2022. március 12. 15:02
Úgy néz ki, mint egy tróger
pumuklik
2022. március 12. 14:22
Galiciai proli matlák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!