Szánthó Miklós a CPAC-en: Magyarország nem akar háborús konfliktusba kerülni

2022. február 26. 22:10

2022 márciusában – első alkalommal Európában – a CPAC Hungary-t az Alapjogokért Központ szervezi meg majd, a magyar főszónok Orbán Viktor miniszterelnök lesz.

2022. február 26. 22:10
null

Az ukrán-orosz konfliktusról is beszélt Szánthó Miklós a floridai Orlandóban rendezett konzervatív seregszemlén. Az Alapjogokért Központ vezetője szombati beszédében úgy fogalmazott:

Szánthó a több ezer résztvevő előtt hozzátette: „Számunkra a magyar emberek biztonsága az elsődleges.

Az igazgató egyébként arról beszélt, hogy a szabadságvágy köti össze világszerte a konzervatívokat, ugyanis vissza kell venni a szabadság eredeti értelmét, ugyanis ma azt a balliberális oldal kisajátította: „ma már nem lehetünk szabadon büszkék nemzetünkre, történelmünkre. Sőt, a szülők szabadságát is el akarják vitatni, hogy megválasszák a gyermekeik számára adandó szexuális nevelést.

A Conservative Political Action Conference-t 1974 óta rendezik meg az USA-ban jobboldali politikusok, gondolkodók, újságírók részvételével: az idei amerikai rendezvény témája a woke és a politikai korrektség. 2022 márciusában – első alkalommal Európában –

a CPAC Hungary-t az Alapjogokért Központ szervezi meg majd, a magyar főszónok Orbán Viktor miniszterelnök lesz.

Kép: Szánthó Miklós közösségi oldala

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Simon.Templar
2022. február 28. 02:08
Mo. biztonsága mindenek előtt! Hungary first!
Tidal_wave
2022. február 27. 11:06
Awake, not woke! Így helyes, a nigák még az anyanyelvüket sem tudják rendesen...
kozmosz
2022. február 27. 02:14
ámok
Akitlosz
2022. február 26. 23:35
"Szánthó a több ezer résztvevő előtt hozzátette: „Számunkra a magyar emberek biztonsága az elsődleges.”" Ahhoz képest semmit nem tesznek Kárpátalja megvédéséért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!