Szánthó Miklós: Fake news a Civil Liberties Union for Europe Magyarországot is elítélő jogállamisági jelentése

2022. február 16. 11:13

Beszédes, hogy az uniós jogállamisági dzsihádot élesítő uniós bírósági döntés előtt egy nappal hozták nyilvánosságra az anyagot – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója a Mandinernek.

2022. február 16. 11:13
null

Beszédes, hogy az uniós jogállamisági dzsihádot élesítő uniós bírósági döntés előtt egy nappal hozták nyilvánosságra az anyagot – mondta Szánthó Miklós a Civil Liberties Union for Europe Magyarországot is elítélő jogállamisági jelentése kapcsán. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint „lényegében egy fake news jelentésről van szó, ami a korábbi, szintén a nyílt társadalom hálózata által terjesztett félinformációkat, csúsztatásokat és emberjogi propagandát ismétli meg a magyar politikai és közjogi környezet kapcsán. A hazánkkal foglalkozó rész »tudományos« lábjegyzete lényegében az elvtársi, balliberális sajtó cikkeire hivatkozik – ami nem meglepő, hiszen magát a magyar fejezetet a szintén a Soros-networkhöz kötődő TASZ írta”.

Szánthó azt is hozzátette: „Az egész progresszív ökoszisztéma működését jól mutatja, hogy a berlini Civil Liberties Union lényegében a Nyílt Társadalom Alapítványokból (OSF) vált ki korábban, mely az indulásukat is támogatta. Jelenleg is az OSF-hez szorosabban vagy lazábban kötődő politikai civileket fogja egybe – a Transparencytől a Helsinki Bizottságig –, ügyvezetője pedig nem más, mint az a Dénes Balázs, aki korábban a TASZ-nál dolgozott, majd német cégeknél azért lobbizott”. A Központ igazgatója szerint mindez jól mutatja, hogy a balliberális erők Magyarországgal szembeni, szisztematikus aknamunkájáról szóló hírek – pláne így a választások közeledtével – erősen megalapozottnak tűnnek: „valóban, az összeesküvés elméletek nem biztos, hogy valósak, az összeesküvés-gyakorlatok azonban annál inkább”.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Putnoki László
2022. február 16. 14:03
Ez igazi LIBERALFASIZMUS
Mandinka
2022. február 16. 13:18
Az egész világ a nagy reseten munkálkodik (Értsd újraelosztás) Társadalmi Igazságosság fedőnéven. Leánykori neve bolsevizmus. Ecce má előadták/eladták tuggyuk kik. A hirtelen felbukkanó ideológiák pl:Woke, lmbq, blacklive, liberalfasizmus, metoo, szivárvány, , hópihegeneráció, klímavészhelyzet etc.... jogállamiság mind jól megkomponált részei az összhangzatnak. Kutyakórus ON ez a harc lesz a végső!!! A plebs duzzadó nyaki erekkel őrjöng, a backstagéban fojtott kuncogás. Logóként javasolnám Simon Gábort amint zászlóval nekifeszül az éhségmenet élén a fagyos szélnek.
Lajoss
2022. február 16. 12:30
Az Únió megunta a magyar pártállamot!
Pierre
2022. február 16. 11:51
hát hogyne..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!