Felfüggesztették Sebián-Petrovszki László mentelmi jogát

2022. február 21. 16:48

Rágalmazás miatt indítottak eljárást a Demokratikus Koalíció képviselője ellen.

2022. február 21. 16:48
null

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján négy képviselő, Fülöp Erik (független), Sebián-Petrovszki László (DK), Hadházy Ákos (független) és Szilágyi György (Jobbik) mentelmi ügyében döntöttek a képviselők. Mind a négy képviselőt rágalmazás miatt jelentették fel.

Sebián-Petrovszki László esetében a mentelmi bizottság ismét azt javasolta, hogy ne függesszék fel a mentelmi jogát a képviselőnek. A DK-s politikust az Országos Vérellátó Szolgálat igazgatója jelentette fel, amiért a képviselő azt állította, az igazgató áron alul üzletelt vérplazmával. Sebián-Petrovszki szerint már dokumentumokkal támasztotta alá az állításait, szerint az teljesen rendben is van, hogy ezt értékesítik, a probléma a képviselő szerint azzal van, hogy a világpiaci árnál olcsóbban adták el a magyarok vérplazmáját.

A határozatok értelmében Hadházy Ákos, Fülöp Erik és Szilágyi György is megtarthatja mentelmi jogát, Sebián-Petrovszki mentelmi jogát azonban felfüggesztette az országgyűlés.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. február 21. 21:28
Várom Hadházy hisztijét, hogy megint miért nyomják el, most hogy nem kell felelnie a szavai miatt.
Szőke Ciklon
2022. február 21. 19:39
Íme egy újabb hiba, amit a kormánypárt elkövetett, amikor a profi rágalmazás szakértőt futni hagyja!
sagirdilsiz
2022. február 21. 19:00
Nagyon helyeslem, mert ha biztosan többen döntöttek úgy, hogy emiatt nem adnak vért, ezzel veszélybe is sodorhatták a magyar betegek vérrel való ellátását. Ha vért akarsz adni: http://voroskereszt.hu/hogyan-segithetsz/veradas/veradasi-helyszinkereso/ Ha egészségügy okok miatt, vagy a korod miatt nem tudsz vért adni, vagy csak félsz, akkor adományvonalunk 1359 / EGY HÍVÁS 250 FT SEGÍTSÉG. vagy/és Adód 1%-nak felajánlásával Te is részese lehetsz a változásnak! ADÓSZÁMUNK 19002093-2-41
LouieS
2022. február 21. 18:49
"A határozatok értelmében Hadházy Ákos, Fülöp Erik és Szilágyi György is megtarthatja mentelmi jogát" Nem voltak elég tökösek a Fideszesek. A négyből csak eggyét vonták meg. Pedig Völner után az ellenzékiekét is el kellett volna venni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!