Pulai András szerint fideszesek akarták megvenni a Városházát, de az ellenzék megtartotta

2022. február 02. 20:58

Még Rónai Egon is kinevette a balos elemzőt.

2022. február 02. 20:58
null

„Az MSZP-s Pulai András tényleg egy bohóc, már az ATV-s Rónai Egon is kinevette. Ezúttal azzal az agymenéssel fárasztotta a nézőket, hogy valójában »néhány fideszes« akarta megvenni a Városházát, de ezt a baloldal megakadályozta. Komolyan, ezért mennyit fizetnek neki?” – írta Facebook-videója mellé Deák Dániel politikai elemző. 

A Megafon influenszereként is tevékenykedő Deák megjegyezte, hogy ez ugyanaz a Pulai András volt, aki néhány hete azzal okozott (még önmagának is) derültséget, hogy kijelentette: a rezsicsökkentést Gyurcsány Ferenc találta ki. Az állítás abszurditását jól jelzi a tény, hogy a Gyurcsány-korszakban háromszorosára emelték a gáz, illetve kétszeresére az áram árát.

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. február 04. 10:44
Pulai Andárás a bajnok az "egy perc alatt kimondott hazugságok száma" versenyben!!! Horn Gábor meg "a hazugságokat leghangosabban kiabáló" versenyben verhetetlen! /és csak ezért nem ő az első az "egy perc alatt kimondott hazugsági versenyben..., no meg azért is mert Pulai András "hadarva beszél"!!!.../
lugyu
2022. február 03. 17:19
A proli otthon a tv előtt: "Na ugye, tudtam én!"
nyugalom
2022. február 03. 14:05
Girnyó pulai? Kicdoda ő, ha meg ő es nem valami elegy?
fogas paduc
2022. február 03. 13:40
Kínai ürgebörbe bújt pedofilofób albán keresztény soviniszták akarták megvenni a várásházát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!