Megtiltják a 18–60 év közötti férfiak kilépését Ukrajnából

2022. február 24. 22:59

Az ukrán határőrszolgálat csütörtök esti közleménye szerint átmenetileg korlátozzák a kimenő határátlépést bizonyos ukrán állampolgárok számára.

2022. február 24. 22:59
null

Az ukrán határőrszolgálat csütörtök esti közleménye szerint átmenetileg korlátozzák a kimenő határátlépést bizonyos kategóriájú ukrán állampolgárok számára. Ennek értelmében tilos a 18 és 60 év közötti férfiak számára elhagyni Ukrajna területét – adta hírül a Kárpátalja.ma.

A szabály a hadiállapot idejére vonatkozik – írja a határőrszolgálat.

Fotó: Facebook

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2022. február 25. 06:33
Egyébként nem tudja valaki, hogy van-e még egyáltalán Ukrán határőrség? Nem lehet hogy azok is szétszaladtak?
Almassy
2022. február 25. 06:15
Az ukrán határőrök majd lőni fognak a menekülő kárpátaljai polgárokra?! Tetszettek volna megbecsülni őket békeidőben. A magyar állam helyesen felkészült a határmenti mozgások kezelésére, legyen az polgári vagy az őket üldöző latorcsapatok.
AROON
2022. február 25. 05:57
Ez egy jó példa, a liberális vezetők, alkalmatlanságára. Oda dobják a darálóba az állampolgárokat. Nekik nem számítanak, csak akkor ha a szavazatuk kell. Azután ha szorul a hurok, majd mennek nyugatra, a lopott pénzel együtt. Nálunk is ellehet gondolkodni, itt mit csinálnának.
mango5
2022. február 25. 03:58
szerintem ez nem így van. Nem tudjak negvedeni, csak neghalni tudnak max erte. Annak meg a szulofokdjenek es ukrajnanak semmi haszna nem lesz. Undorito ezaz ukran kormany, undirito. Ha tul gyenge valamihez miert vezeti bele az orszagat egy vesztes haboruba?Es ha ezt megcsinalta most mar akkor kiirtatja a lakossaga egy reszet is? Csakhigy vedje az ukran kormany a sajat segget? Mert errol van szo. Semmi masrol. Ukrajnat nem tudjak megvedeni. Semmi ertelme tobb embernek neghalni ez miatt a baromsag miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!