Már egy amerikai lap is írt a Soros-aktákról

2022. február 14. 09:36

A The American Conservative is ír a Soros-alapítványokhoz köthető személyek beismerés-szerű mondatairól, melyek nemrég szivárogtak ki.

2022. február 14. 09:36
null

Már a The American Conservative (TAC) is írt a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány emberei által titkos interjúkon elejtett mondatokról. Mint ismeretes, a Magyar Nemzet birtokába került háttéranyagok, köztük Skype-interjúk szólnak arról, miként alakítják a Magyarországról a nemzetközi sajtóban megjelenő képet egyes, jellemzően Soros Györgyhöz köthető szervezetek. (Összefoglalónkat itt olvashatja.) 

A TAC szerzője, Rod Dreher hosszabb, általunk is szemlézett cikkében, melyben Varga Judit igazságügy minisztert is méltatja, így fogalmaz:

„Mondom, a magyarok a mi oldalunkon állnak. Nekünk meg az ő oldalukon kellene állni. Ma egy magyar barátom küldött nekem linkeket egy kormánypárti újságban megjelent, kiszivárgott videósorozatról, amelyen Soros György három prominens munkatársa beismeri, hogy a nemzetközi médiában valóban – és szándékosan – eltorzítják a Magyarországról alkotott képet.

Andrej Nosko, Soros György Közép-Európai Egyetemén szerzett PhD fokozatot politikatudományból. 2018-ig a Nyílt Társadalom Alapítványnál dolgozott igazgatóként. 

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/hirek-politika/andrej-noskointerju-Q2nBVS9vCHxiFbOc

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/hirek-politika/andrej-noskointerju-2.-LCK1hxqOJEbTOcFv

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/hirek-politika/andrej-nosko-az-elfogult-kampanyrol-XDXE04sR5DjWjmKb

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/hirek-politika/andrej-nosko-az-elfogult-kampanyrol-f98bTqTAWGswbK3a

Dalibor Rohac, a Neocon American Enterprise Institute vezető munkatársa. Tagja volt a libertárius Cato Intézetnek is, amely Soros Györgytől is kapott támogatást. A Soros által közvetve támogatott liberális PS/SPOLU párt jelöltjeként indult a 2020-as szlovákiai választásokon.

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/podcast/brusszelben-nagyon-megkonnyebbulnenek-brusszel-rohac-R6rqpkIhPTRO1P2p

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/podcast/bulgaria-es-romania-korruptabb-korrupcio-5XFs7JslpffBVOIv

Asbóth Márton, a Magyar Szabadságjogok Szövetségének ügyvezetője, amely egy Soros Györgytől rendszeres támogatásban részesülő civil szervezet. A Magyar Szabadságjogok Szövetsége munkatársait a nemzetközi média, az ENSZ és az Európai Unió gyakran »független szakértőként« emlegeti.

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/podcast/bulgaria-es-romania-korruptabb-korrupcio-5XFs7JslpffBVOIv

https://videa.hu/videok/magyar-nemzet/hirek-politika/asboth_2-zGSNhaputpbi1rxJ

Amit ezek a kiszivárgott videók felfednek, egybecseng itteni tapasztalataimmal. Az Európai Unió és az amerikai külpolitikai apparátus globalistái egyenesen hazudnak vagy elferdítik a valóságot, az amerikaiak pedig csak a médiából és a globalisták által uralt intézmények szereplőitől tudnak tájékozódni arról, hogy mi történik Magyarországon. Az amerikai konzervatívoknak meg kell érteniük, hogy nem bízhatnak már meg az Egyesült Államok konzervatív elitjének intézményeiben sem, hogy azok majd elmondják az igazat arról, ami Magyarországon vagy az európai kontinens nacionalista pártjai háza táján történik.”

Nyitókép: HERBERT PFARRHOFER / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. február 14. 18:12
nagyon helyes! ezt nemzetközi szintre kell vinni...
Somaa
2022. február 14. 12:03
Szánalmas, ahogy habzó szájjal erőlködtök és hazudoztok fanatikusan és rögeszmésen idióta nácik...
Szittya66
2022. február 14. 11:39
Remélem a pokolban végzi ez a kedves filantróp.
Imre Debrecen
2022. február 14. 11:38
Szinte naponta érkeznek hírek, olyan eseményekről, amelyek sokadjára bizonyítják, az áprilisi választás rendkívüli fontosságát! Ha OV és a jelenlegi vezetés győz, világra szóló hatása lesz! Csak rajtunk múlik.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!