Kunhalmi Ágnes hétfőn: Egy percen belül lesz ellenzéki lista

2022. február 22. 17:24

Kedd délután még mindig nincs lista. A határidő szombat délután 16:00.

2022. február 22. 17:24
null

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában vendégeskedett, ahol a baloldali listáról kérdezték.  Mint a műsorvezető is felhívta a politikus figyelmét: a listaállítás határideje február 26. 16:00. Kunhalmi Ágnes a kérdésre úgy felelt:

Kész lesz egy percen belül”.

Úgy fogalmazott, hogy „mindenképp lesz” ellenzéki lista, hangsúlyozva, hogy ez „óriási szervezőkészséget” igényel. Emlékeztetett az MSZP-s politikus, hogy a viták eldöntésére Márki-Zay azt javasolta korábban az ellenzéki pártoknak, hogy sorsolással döntsenek a közös lista utolsó befutó helyeiről.

Mint a műsorban is elhangzott, a vita arról szól, hogy a Párbeszédnek a befutó helyek közül egyet szánnak, ami az MSZP szerint „méltánytalan”. Hogy egészen pontosan milyen irányban halad a vitás kérdések rendezése, arról Kunhalmi nem akart részleteket közölni a műsorban. 

„Nem releváns” Karácsony Gergely síelése 

Arra a kérdésre, miszerint előremozdította-e az ellenzéken belüli vitákat, hogy Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke síelni ment, Kunhalmi azt válaszolta:

Ez szerintem irreleváns”.

Kunhalmi szerint a kérdésfeltevés azért nem fontos, mert a Párbeszédben társelnöki rendszer működik, és Karácsony Gergely amúgy is küldhet maga helyett meghatalmazott képviselőt az ellenzéki tárgyalásokra. 

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Svalbard
2022. február 23. 13:27
Hát az az egy perc régen elmúlt! Vagy csak olyan MSZP-s egy percről beszélünk?
pandalala
2022. február 23. 09:48
Eddig mire vártatok, bige? :-)
furunkulus13
2022. február 23. 09:33
Felajzva várja egész Magyarország a történelmi bejelentést, én már napok óta nem alszom amiatt, hogy a Gurmai Zita hányadik a listán. Az összes hazai távfutó igy van!!
syphax
2022. február 23. 09:27
A NAGY KÉRDÉS CSAK AZ: SZOMBAT D.U. 16:00-KOR MI LESZ AZ ÚJABB HATÁRIDŐ--UNNCILI-SMUNNCILI--PUNCILI?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!