Jakab Péter: Ha a Fidesz marad, ők a csatlósaikkal együtt be fogják vezetni a kötelező oltást

2022. február 09. 17:36

„Nem járványügyi, hanem pénzügyi okok miatt. Az oltás nekik üzlet” – fűzte hozzá a jobbikos politikus.

2022. február 09. 17:36
null

A koronavírus elleni kötelező oltás témájában adott rövid interjút a Blikknek kedden Jakab Péter, a Jobbik elnöke. A párt korábbi miniszterelnök-jelöltje ebben reagált a Mi Hazánk politikusa, Dúró Dóra vádjaira, miszerint a Jobbik kötelező oltás ellen indított petíciója csak egy kampányfogás. Jakab ezzel kapcsolatban azt mondta, azért most álltak elő a petícióval, mert a kormány nem tett le arról, hogy kötelezővé tegye az oltást.

„A választások előtt viszont minden tiltakozó akció duplán fáj, ezért most lehet a petícióval elérni, hogy a kormány húzza be a kéziféket” – elemezte az elmúlt hetek történéseit Jakab. 

A Jobbik elnöke elmondta, az ellenzéki összefogásban konszenzus van arról, hogy kormányváltás esetén nem vezetnék be a kötelező oltást, és hiába állna elő később valaki mégis ezzel a tervvel, nem lenne meg hozzá a parlamenti többsége. Ezzel szemben a Fidesz és „csatlósai” Jakab szerint meglépné az intézkedést, nem egészségügyi, inkább anyagi megfontolásból.

Az oltás nekik üzlet

– hangoztatta Jakab Péter.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. február 11. 14:12
Értitek remélem
Ildikó99
2022. február 11. 14:11
Mandinet ezért nem rendelek újságot tőletek
Jooee
2022. február 10. 22:00
Idióta.
Trinitysum
2022. február 10. 16:25
Aha, most hogy mindjárt vége a járványnak, erre tényleg nagy esély van. Mit evett ez az ürge?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!