Fidesz: A Gyurcsány-show mai adását láthattuk

2022. február 17. 17:58

Reagált a kormánypárt Márki-Zay „országértékelőjére”.

2022. február 17. 17:58
null

„A Gyurcsány-show mai adását láthattuk: egy rendkívül kínos epizódszereplő áll a baloldal színpadán, aki mögött valójában Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni a hatalomba” – kezdte közleményét a Fidesz, erről egyébként Orbán Viktor is beszélt évértékelőjében.

A kormánypárt közleménye szerint a baloldal miniszterelnök-jelöltje „azokat a Gyurcsányékat akarja hatalomra segíteni, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot, elvették a 13. havi nyugdíjat, egekbe emelték a rezsi árát, munkanélküliséget és megszorításokat hoztak a magyarokra”.

Mint írják, Márki-Zay Péter már ismertette a baloldal valódi programját: „megint el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adórendszert, a minimálbért és fizetőssé tenné az egészségügyet. Beengedné a migránsokat és az LMBTQ-propagandát is.

Zagyva, összevissza beszéde nemcsak kínos, de komoly veszélyt jelent Magyarország biztonságára is”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. február 18. 07:05
Szerintem koordinált, korrekt, lényegre törő beszéd volt. Ezt biztos nem a Habony írta...
states
2022. február 18. 01:26
Bazmeg, súgógépről, kábé mint Karácsony szuperpasszív angolja, ezt a komcsi söpredéket, csőcseléket.
mokány
2022. február 18. 01:16
Medgyessy megmondta : " Igérni kell a fincsit ." Feldicsérni a " Nagyérdemű Publikum " - ot . Nyerés esetén sajnálkozás .
mokány
2022. február 18. 00:34
A háttérbe Big Bráner ( Nagy Tesó ) áll . Neki puccsít az EGySEGG .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!