Márki-Zay: Nagy tapsot kérek Bohár Dánielnek, az ellenzék egyik propagandistájának! (videó)

2022. február 11. 08:20

„A Fidesz egyik propagandistájának” – helyesbített a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. február 11. 08:20
null

„Márki-Zay Péter elérte a mélypontot!” – jelentette ki Bohár Dániel egy Facebook-posztjában. A riporter egy rövid, 12 másodperces videót osztott meg a Facebook-oldalán, amelyben egy – szintén rövid – kijelentése hallható Márki-Zay Péternek amit egy tatabányai utcafórumon tett:

„Itt van az a Bohár Dániel,

egy nagy tapsot kérek Bohár Dánielnek, az ellenzék egyik propagandistájának...

A Fidesz egyik propagandistájának. Aki nem hajlandó velem szembesítésre kiállni.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. február 12. 13:34
Ugyan már. A Danit nem tapsolni kell, hanem kinevetni.
smokehun
2022. február 12. 11:48
Semmi pánik, semmi dráma. MZP patológiai eset, és rosszabbra fordult az állapota.
Jose
2022. február 12. 07:50
Egy kis apróság. Önéletrajz: Angol szakmai felsőfokú állami nyelvvizsga, IELTS Német szakmai középfokú állami nyelvvizsga Francia középfokú állami nyelvvizsga, DELF, DALF Spanyol, orosz alapszintű nyelvismeret markizaypeter.hu: Márki-Zay Péter angolul, franciául, németül felsőfokon, spanyol és orosz nyelven társalgási szinten beszél. Szerintem a kettő nagyon nem egyezik. Mit jelent az alapszintű nyelvismeret? Valaki kipróbálhatná, hogy spanyolul/oroszul kérdez, illetve beszél hozzá, folyékonyan, gyorsan, ahogy kell - mi történne? Tudna társalogni? Ha ige, akkor le a kalappal. Csak hogy helyretegyük a dolgokat.
Jose
2022. február 12. 07:25
Az olyan ember, akinek ÖMLIK a szájából a szó, egy másodpercre sem áll meg átgondolni, hogy mit fog mondani, azt hogyan fogja megfogalmazni, számomra valahogy mindig furcsa volt. Egy kicsit pszichopata viselkedés ez szerintem. Maki ilyen, azért is van az, hogy minden 3. mondata félresikerül, tehát össze-vissza beszél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!