Diplomaügy: Nekiment Hajnal Miklósnak az LMP korábbi hegyvidéki jelöltje

2022. február 07. 17:45

„Kérdezem Márki-Zay Pétert, hogy tisztességes-e a kettősmérce? És vajon ilyen jelölttel egy hajóban is vezet az út felfelé?” – vetette fel közösségi oldalán Hajdu Mária.

2022. február 07. 17:45
null

Mint arról korábban beszámoltunk, nem mondja meg a Momentum, Bangóné sorsára küldi-e Hajnal Miklóst, valamint kérdésünkre az MSZP sem osztotta meg véleményét az ügyben, noha alighogy megírtuk, hogy hallgat a baloldal, gyorsan kizárták a diploma-botrányba keveredő Bangónét az MSZP-ből.

A korábbi hegyvidéki jelölt is nekiment Hajnalnak

„Vajon vezet-e a közös ellenzéki út, egy a végzettségéről hosszú hónapokig hazudozó jelölttel, Hajnal Miklóssal felfelé?” – vetette fel közösségi oldalán Hajdu Mária, az ellenzék korábbi hegyvidéki jelöltje (lenti kép).

Mint fogalmazott: „Tisztességesnek kell lennünk, hiszen a választók bizalmát kérve azt ígérjük, méltóbbak vagyunk a kormányzás felelősségére. Amint kiderült, hogy az MSZP egyik képviselője sáros, pártja azonnal kizárta, a választáson nem indítja, mandátumát visszaköveteli. Csak így, csak egyenesen, csak következetesen vezet az út felfelé.

„Kérdezem Márki-Zay Pétert”

Hajdu hozzátette:

A korábbi hegyvidéki jelölt bejegyzését teljes hosszában az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2022. február 08. 08:31
Ha Hajnal a végzettségéről hazudik a választóknak, akkor bármiről képes lesz rizsázni. ALKALMTLAN.
Anonymtalan
2022. február 08. 08:30
"És vajon ilyen jelölttel egy hajóban is vezet az út felfelé?”" Persze, hogy vezet: https://www.youtube.com/watch?v=hJcDVbH5q3k Egyébként máshogy hajóval nem is lehet felfelé menni. ;)
Antoine
2022. február 08. 02:39
Oxford helyett futballbírónak kellett volna tanulnia, és akkor rendben volna a diplomája, mint a Fidesz esztergomi jelöltjének: Diplomaként hivatkozott futballbírói képesítésére a Fidesz esztergomi jelöltje https://rtl.hu/belfold/2022/02/06/diploma-futballbiro-eros-gabor-esztergom-fidesz-volner-pal?fbclid=IwAR3NFAIdIU0Yt41samSSUdoMH_yR-iYjtv0y2x_kYTAnSVltbt2jEQ08ix4
Pitypangocska
2022. február 07. 21:16
Sztem MZP nem érti a problémát, mert morálisan nem áll azon a szinten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!