Tisztelt Főpolgármester Úr!

2022. február 10. 11:49

Azzal vádolt minket, hogy a budapesti emberek békés hétköznapjait zavartuk meg.

2022. február 10. 11:49
null
Dr. Apáti István

„Ön a Mi Hazánk Mozgalom által szervezett, tizenhárom nemzeti szervezettel közösen megtartott Horthy-megemlékezéssel kapcsolatban ismét billentyűzetet ragadott. Azzal vádolt minket, hogy a budapesti emberek békés hétköznapjait zavartuk meg vasárnap délután, amely természetesen újabb hatalmas hazugság.

Inkább arról kellene beszélnie, hogy Ön, minden idők legsikertelenebb főpolgármestereként a város fejlesztésével egyáltalán "nem zavarja meg" a budapestieket.

Fejlesztésnek nem nevezhetjük a Lánchíd felújításának csúfolt káoszt, a nagykörúti forgalom megbénítását, vagy a Blaha Lujza tér senki által nem tapasztalt átépítését. Egy méltóságteljes megemlékezés meggyalázása helyett inkább a tönkretett főváros rendbetételével foglalkozzon!

Napnál világosabb, hogy Ön nemcsak közlekedési alapismeretekből, hanem történelemből is elégtelenre vizsgázott. Nem először.

Értem, hogy frusztrált amiért többszöri nekifutásra sem sikerült jogosítványt szereznie, de ezt nem a budapesti autós társadalmon, illetve nem a békés megemlékezőkön kellene levezetnie.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2022. február 10. 15:36
Tisztelt Doktor Apáti Úr! Ha már nyílt levelet ír, tisztelettel kérném a névmások helyes használatára is szíveskedjék ügyelni. Még akkor is, ha napjainkban rendszeresen használják tévesen az "amely" formát az "ami" helyett. Levelének első bekezdésében nem "amely természetesen újabb hazugság", hanem "ami természetesen újabb hazugság".
Péterpéter
2022. február 10. 15:31
Jó a cikk. De miért a megszólítás: "Tisztelt..."?
nyugalom
2022. február 10. 13:36
Hugyosgeli! Ez minden!
elégia
2022. február 10. 13:32
Ez a Karácsony se lesz szülővárosa, Fehérgyarmat díszpolgára, azok már letagadnák, hogy onnan származik. Budapestben még bízhat. Ők választották, pedig a zuglói ámokfutása után ez teljes képtelenség volt. Biztos a bánatos szemüveges arca a titok nyitja. Mert esze, meg gerince nincs. És újabban még káromkodik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!