Vitézy Dávid füllentésen kapta Arató Gergelyt

2022. január 29. 15:23

A DK-s politikus éppen Facebook-oldalán ecsetelte, hogy Vitézy nem hajlandó vele találkozni. Nem kellett sokat várni a BKF vezérigazgatójának kommentjére.

2022. január 29. 15:23
null

Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be a fővárosi vasút-fejlesztéssel kapcsolatos aggályairól, amiben megemlítette, hogy decemberben megkereste Vitézy Dávidot, hogy „adjon alkalmat arra, hogy feltegyem neki a mindannyiunkat érdeklő kérdéseket. Vitézy úr 31 nap után méltatott válaszra, amiben arról tájékoztat, hogy személyesen nem kíván velem találkozni, esetleg újabb 2 vagy három hét múlva hajlandó velem online szóbaállni.

Hamar feltűnt a kommentek között a megszólított Vitézy, aki nemes egyszerűséggel cáfolta Arató kijelentéseit. Mint írta: „Arató úr, nem mond igazat. Éppen tegnap küldtünk két lehetséges időpontot az egyeztetésre. A válasz pontosan arra a parlamenti e-mail címre ment, ahonnan a megkeresését küldte, 10:08-kor. Választ nem kaptunk – csak ma egy Facebook-posztot, ahol valótlanul vádaskodik.

A minősítgetések a bejegyzés íróját minősítik, de kérem, valótlan állításokkal ne vezesse félre az olvasóit.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. január 30. 20:42
Jó napot! - hazudta Arató Gergely
T. Péter
2022. január 30. 10:55
.
Bradanek
2022. január 30. 07:32
Arató, már megint rossz oldalára került az f-nek...
qwrtzq
2022. január 30. 01:59
rendesen leamortizálódott a Zuschlag-ügy jóllakott óvodása helyes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!