Így hangzik a „piros volt a paradicsom” a Magyar Zene Házában

2022. január 22. 13:06

A Magyar Zene Háza megnyitóján Szakcsi Lakatos Béla Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész rákezdett a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” dallamára.

2022. január 22. 13:06
null

Orbán Viktor rövid videót (lentebb) osztott meg közösségi oldalán a Magyar Zene Háza megnyitójáról, melynek utolsó másodperceiben Szakcsi Lakatos Béla Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész rákezdett az utóbbi időben a közösségi oldalakon nagy népszerűségnek örvendő „Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra!” dallamra.

 

A művész előadásában hallható még egy töredék a „Kossuth Lajos azt üzente” című dalból is.
 

Nyitókép: Facebook

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnandi
2022. január 28. 21:27
Megyen már a hajnalcsillag lefelé, Magyarország előre megy, nem pediglen 'felfelé'..
bpe
2022. január 24. 20:21
ez bájos. :)
Reszelő Aladár
2022. január 23. 23:01
Én csak azt kérem a tisztelt Főpolgálmestel últól, hogy ha ennyire nem tetszik neki az építmény, akkor legyen szíves állítsa vissza az eredeti állapotot, rozsdás lakattal, azbesztes szigeteléssel és koszlídérccel együtt. Ja és be ne tegye a lábát!
syphax
2022. január 23. 08:57
"..„piros volt a paradicsom NEM SÁRGA karigeri elhúzol a picsába nem köll néki zeneháza azértse' tirpákbunkó kultúrszint az igénye." (Főpolgmájszter 2022)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!