Szilágyi Gerda feljelentést tett a rendőrségen

2022. január 28. 11:20

Visszaéltek Szilágyi Gerda nevével, ezért a 18 éves úszó feljelentést tett.

2022. január 28. 11:20
null

Néhány nappal a Szilágyi Liliána-ügy kirobbanása után, január 3-án egy blogbejegyzés látott napvilágot, melynek szerzője Szilágyi Gerdának kiadva magát tett súlyos állításokat Szilágyi Liliánáról, Cseh Lászlóról és Hosszú Katinkáról. A bejegyzést csütörtökön több hírportál is szemlézte.

Szilágyi Zoltán a Telexnek azt mondta, tudnak a blogról, valamint legalább egy ál-Facebook-profil létezéséről. Elmondása szerint kisebbik lánya feljelentést tett a rendőrségen személyiségi jogokkal történő visszaélés miatt. „Mérhetetlenül szomorúvá teszi őt és engem is, hogy visszaéltek a nevével” – fogalmazott, hangsúlyozva, hogy ő és lánya is elhatárolódnak a bejegyzésben leírtaktól. Szilágyi Zoltán tudomása szerint az ügy még nyomozati szakaszban van, egyelőre nem kaptak visszajelzést annak állásáról.

Hallották már mit gondol Wladár Sándor a Szilágyi-ügyről és miért indított vizsgálatot a Magyar Úszó Szövetség az elnök kezdeményezésére? A Mandiner podcastjából kiderül:

 

Szilágyi Liliána Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó tavaly év végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az apját, Dr. Szilágyi Zoltán egykori olimpikont. Szilágyi Zoltán tagadta a vádakat, és arra kérte az úszónőt, viselje édesanyja családnevét. Testvére, Gerda is nyílt levelet írt, szintén hazugságnak nevezte nővére vádjait. A Magyar Úszó Szövetség közleményben jelezte, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

az apját, Dr. Szilágyi Zoltán egykori olimpikont. Szilágyi Zoltán , és arra kérte az úszónőt, viselje édesanyja családnevét. Testvére, Gerda is szintén hazugságnak nevezte nővére vádjait. A Magyar Úszó Szövetség közleményben jelezte, hogy  az ügyben.

Nyitókép: MTI/Varga György 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vtznmnksr
2022. január 28. 19:56
Ha már az úszás nem megy, akkor celebkedésből akarnak megélni a kis ribancok.
vajda.
2022. január 28. 18:37
Szilágyi Zoltán inkább kösse fel magát.
Gullwing
2022. január 28. 14:45
Megy a szarkeverés.
Nemaztmondták Feri!
2022. január 28. 14:35
Nem kizárható, hogy az ügyvéd apuka akarja álnéven lejáratni, hitelteleníteni a per előtt Liliánát. Hirbehozza minden sz@rral, majd ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz. Ismerjük a klasszikus "kabát ügyet" ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!