Válaszolt Szilágyi Liliána apja a vádakra

2021. december 30. 17:54

Az úszónő apja mindent tagad, büntetőeljárást indít.

2021. december 30. 17:54
null

Szilágyi Liliána szerdán szexuális bántalmazással vádolta meg az apját. Az egykori olimpikon, vb 6. és eb 5. úszó, jelenleg ügyvédként dolgozó Szilágyi Zoltán az origón megjelent nyílt levelében válaszolt a lányának az állításaira. „Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem” – kezdte a levelét Szilágyi.

A nyílt levélben ismertette, hogy büntetőeljárást indít a lánya ellen, valamint, hogy „ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni,

hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem a húgodat”.

Zárásképpen pedig arra kérte a lányát, hogy „a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad”.

Nyitókép: MTI/EPA/Esteban Bib

Összesen 955 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2022. január 05. 13:52
Nagyon sok pénzről lehet szó ha ez a kis ribanc nyilvánosság előtt vádaskodik!!!!!!!!!!!!
zsolti123
2022. január 05. 12:51
https://www.blikk.hu/sport/egyeni/szilagyi-liliana-bantalmazas-szilagyi-zoltan-konfliktus-hargitay-zoltan/f72v57n
Osztap Bender
2022. január 03. 06:49
Nagy kár, hogy egy fiatal nő (valódi vagy képzelt) szenvedéseit, vívódásit, őszinteségét a büdös média ilyen módon tálalja. Nem elég a száraz tények közlése, a gyalázat megismertetése, jön az újságírói színezés, a tódítás, az agyalás. A sok seggfej kommentelő pedig, aki csak arra vár, hogy "tehetségét" bizonyítsa, nekiesik a témának (egymásnak is) és szaggatja, mint "floki a lábtörlőt". Szánalmas dolog ez, tudjátok-e? Az, hogy az ügyben mi a valóság, talán majd kiderül egyszer, akkor majd lehet minősíteni az érintetteteket. Addig viszont erkölcstelen.
Béna Géza
2022. január 02. 09:49
Hé, mennyi pénz forog kockán hogy a kis ribancot színre lépésre késztette??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!