Pottyondy Edina: Ha őrült is vagyok, hát nem ezért

2022. január 26. 14:57

A YouTuber szerint minden rendben vele, a haját pár évente le szokta borotválni.

2022. január 26. 14:57
null

Egy nappal azután, hogy kopaszra borotválta a fejét, megszólalt Pottyondy Edina arról, milyen értelmezési lehetőségek állnak a produkciója mögött. Pottyondy egy nappal a „britney-zés” után – Britney Spears 2007-ben ugyanúgy kopaszra nyírta a haját, csak ő az idegösszeomlás miatt – a Facebook-oldalán nyugtatott meg mindenkit: nem őrült meg. 

„Mielőtt kitérek a mizura meg arra, hogy hova tűnt a frizura, szeretném elmondani, hogy szándékosan készítettem úgy a legutóbbi videómat, hogy ne legyen egyetlen kizárólagos értelmezése. Ha akarod, az influencerek és a beauty-vlogok paródiája, ha akarod, társadalomkritika. Ha úgy vesszük, trash, ha máshogy, művészet, esetleg tisztelgés a V, mint vérbosszú, az Alien és a GI Jane előtt. Egyszerre az értelmiség árulása és az értelmiség lázadása. Fanyar médiahack egy világban, ami annyira üres és tét nélküli, hogy egy kopasz fej már valaminek tűnik benne”.

Pottyondy posztját teljes egészében itt tudja elolvasni.

Nyitókép: YouTube

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 28. 09:52
NEM AZ A FŐ BAJ VELED KISANYÁM, HOGY RANDA VAGY, HANEM AZ HOGY TÚL NAGY A POFÁD--A SZÓ SZ(A)ROS ÉRTELMÉBE' EGYIK FÜLEDTŐL A MÁSIKIG ÉR--AHHOZ KÉPEST HO' MENNYIRE RONDA VAGYOL..IGY KOPASZTVA KÜLÖNÖSKÉPPEN "AZ"!
Türelem
2022. január 27. 18:21
Szarok a fejedre.....hányok tőled.
tajtajacsak
2022. január 27. 18:19
Ezkiez ez a csúnya kopasz férfi?
csuszka
2022. január 27. 13:59
Azért elég vicces, hogy a Telex mennyire kiakadt Pottyondyn azért, mert nem válaszolt a megkeresésükre: https://telex.hu/zacc/2022/01/26/pottondy-edina-azert-kopasz-mert-na-vajon-miert
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!