Levelet írt a Fidesz támogatóinak Orbán Viktor

2022. január 03. 15:44

A kormányfő szerint a tét nem kisebb, mint hogy visszafordulunk-e a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

2022. január 03. 15:44
null

Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a Fideszt – írja a Magyar Nemzet. A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel”  – fejti ki levelében a kormányfő.

Orbán Viktor üzenetét azzal zárta, hogy tavasszal „rajtunk múlik, hogy merre megy tovább a nemzetünk.

Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!”

– olvasható a levélben. A miniszterelnök arra kéri a támogatókat, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, adományukkal járuljanak hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassák a Fidesz kampányát.

Nyitókép: Facebook

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 09. 08:53
Természetesen minden tőlem telhető támogatást megadok. Egy olyan aljas népség,mint a mai ellenzék,még a hatalom közelébe sem kerülhet,mivel az Magyarország legvégét jelentené. Többek között a békemenetre is nagyon sokan fogunk elmenni. Nem állÍtom,hogy a FIDESZ-KDNP kormány hibátlan, azonban az ellenzék hibaszázalékának a töredékével dolgozik. Aki előre szeretne menni, az igenis a jelenlegi kormánykoalÍciót támogatja.
syphax
2022. január 05. 11:43
Megkaptam min.elnök úr levelét a sárgacsekkel. Megyek a postára oszt' befizetem. Örömmel teszem--bár nem vagyok gazdag.
syphax
2022. január 04. 22:31
HA KÉR, KAP! TŐLEM UGYAN NEM TÚL SOKAT FOG KAPNI, DE MINDIG FOG. AKKOR IS FOG. HA NETÁN ELVESZITENÉNK AZ ÁPRILISI VÁLASZTÁST.
..--..
2022. január 04. 18:46
-zsoltkom- Orbán pénzt kéreget... tarhál. Hát ennél szebben nem lehet kifejezni, hogy kifogyott az államkasszával a pártkassza. Kell a perselypénz... mert a kampány miatt elköltötték a nyugdíjasok vesztegetésére és a forint kiegyenlítésére. Fű alatt visszakéri Orbán az ajándékot... tényleg vastag a bőre a képén. Érik a 2/3-os veresége... ma határozottan tömegekkel vannak kevesebben. Még egy kis pénzen vett hamis illúziós Fidesz-zombimenet... aztán lecseng Orbán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!