„Nincs valaki, aki megnézné, hogy Márki-Zay Péter miket mond?” – vetette fel a Kutyapárt elnöke az ATV-ben

2022. január 04. 12:24

Az ellenzék nemrégiben ismertetett néhány programpontjára Kovács Gergő úgy reagált: „odaálltak hárman sajtótájékoztatót tartani, nem tudom, Kunhalmi Ágnessel... Ez nem egy erős kampány”.

2022. január 04. 12:24
null

A hétfő esti Egyenes beszéd vendége Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke volt, ahol első témaként Márki-Zay Péter nagy port kavart kijelentése került elő.

Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében beszélt arról: nem érti „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban”, mert, mint hozzátette, „a covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”. Bővebben is érdekel...

mert, mint hozzátette,

Nincs valaki, aki megnézné, hogy Márki-Zay Péter miket mond?”

Kovács Gergő a fenti kijelentéssel kapcsolatban először a Válasz Online-nak adott interjúban beszélt, ahol azt mondta: Márki-Zay egy elszabadult hajóágyú. Az MKKP elnöke ezen gondolatmenetét folytatva azt a kérdést tette fel: „Nincs egy kommunikációs csapat? Nincs valaki, aki megnézné, hogy Márki-Zay Péter miket mond? 

Nekem sok dolgom van, de ha szeretné, felajánlom a segítségemet, hogy ilyeneket ne mondjon”

– tette hozzá Kovács, aki azt is hangsúlyozta: Márki-Zay szempontjából azért nem jók az ilyen nyilatkozatok, mert korábban épp arról beszélt, hogy a „kiábrándult fideszeseket” szeretné megszólítani.

Érdekesség, hogy a Kovács Gergő által érzékeltetett problémára már az egyesült ellenzéken belül is felfigyeltek. Erre utal az, hogy Hadházy Ákos egyik bizalmasa, a korábbi balos újságíró, Kovács Áron Facebook-csoportokban keresett egy azóta törölt bejegyzésben szövegírókat Márki-Zaynak. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

olvashat.

„Az ellenzék egy vicc”

Az MKKP elnöke azt is elmondta a műsorban: nem érti, miért nem kampányol az ellenzék. Arra a felvetésre, miszerint az ellenzék nemrégiben ismertetett néhány programpontot, Kovács Gergő annyit felelt: 

Odaálltak hárman sajtótájékoztatót tartani, nem tudom, Kunhalmi Ágnessel... Ez nem egy erős kampány”.

Kovács Gergő azt is elmondta a műsorban: meglátása szerint ha most Orbán Viktor győz, akkor az ellenzék talán „Orbán fiát legyőzheti”, mert „ő talán nem lesz olyan ügyes”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. január 05. 11:08
„Nincs valaki, aki megnézné, hogy Márki-Zay Péter miket mond?” Baszki, ilyen nincs, hogy egy elvileg független párt elnöke a másikért aggódik. De persze van, és tudjuk is, hogy miért.
Rocktoberi
2022. január 04. 23:48
A kutyák együtt szavaznak moslékkoalícióval az önkormányzatokban ahol bekerültek. Remélem, hogy maradnak a Parlamenten kívül. A moslékkoalíciós bohócok elegen lesznek nélkülük is.
Dicsértessék
2022. január 04. 19:03
KG 2.0 megnyigodhat. MOSTMÁR van, aki megnézi, miket beszél MZP. Sőt, beszél helyette.
Agrippa
2022. január 04. 18:05
"Az ellenzék egy vicc”. Eddig ok, tényleg saját maga paródiája, csak kinek van kedve nevetni, amikor egy ország sorsával játszadoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!