„Összedőlni látszik az a koncepció, hogy nem volt eladó a Városháza” – nyilatkozta vizsgálóbizottság elnöke

2022. január 03. 17:47

Karácsony Gergely nem volt jelen a bizottsági ülésen „egyéb elfoglaltságokra” hivatkozva, de reméli, hogy a következő ülésen már jelen lesz – fogalmazott Kovács Péter.

2022. január 03. 17:47
null

Kovács Péter, a Városháza eladását vizsgáló bizottság elnöke a Fidesz Budapest oldalán számolt be a hétfői ülésről. Elmondása szerint az ülésen kiderült: a főpolgármesteri kabinet nem zárta ki az értékesítés lehetőségét, Barts J. Balázs főpolgármesteri megbízottként tárgyalt az ingatlan hasznosításáról.

Videójában kifejtette azt is: Karácsony Gergely nem volt jelen a bizottsági ülésen „egyéb elfoglaltságokra” hivatkozva, de reméli, hogy a következő ülésen már jelen lesz. 

***

Karácsony üvöltözik, a baloldal tagad, a rendőrség nyomoz – itt tart a Városháza-ügy

Amíg a városvezetés a nyilvánosság előtt a „főváros kivéreztetéséről” beszélt, a baloldalhoz álló üzleti körök a háttérben elkezdtek mozgolódni a budapesti ingóságok megszerzése érdekében. Bővebben is érdekel...

Amíg a városvezetés a nyilvánosság előtt a „főváros kivéreztetéséről” beszélt, a baloldalhoz álló üzleti körök a háttérben elkezdtek mozgolódni a budapesti ingóságok megszerzése érdekében.

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katica 54
2022. január 04. 06:33
Itt minden eladó, vevő is van,pl.Lölö ,a két kiló krumplit meg az adófizetők fizetik.
Vonyisz
2022. január 03. 20:05
Dénes, Juli, Angéla és Gusztáv humoros-társadalomkritikus munkát terveztek készíteni médiaórára, a munka leadási határideje 2022 május. Készültek fotók, videók, hanganyagok. Ezek segítségével akartak bemutatni három verziót és a három verzió így együtt magában hordozta a humort és politikai és média közeg kritikáját: 1. eladják a Városházát 2. Szuper Parkot / Városközpontot / Múzeumot építenek a helyére 3. fejlesztik egy mammut irodakomplexummá, amibe minden önkormányzati és fővároshoz kötődő kormányzati szervezetet is beletuszkolnak Mindezt úgy próbálták megoldani, hogy az összegyűjtött 36 órás hang illetve képanyagot, a rendelkezésre álló több mint 2000 fotót máshogy és máshogy fűzték, így a kis negyedórás rövidfilmjük mindhárom változata mást és mást mondott a nézőnek. Természetesen az alkotó négyesnek kellettek belsős segítők, akik ebben együttműködtek, segítettek. A négy fiatal megkapott minden engedélyt, ők maguk titoktartást fogadtak írásban. Ők nem tudták, hogy munkájuk bizonyos emberekben - más motivációktól hajtva - makacs érdeklődést váltott ki, és azon voltak, hogy megszerezzék az alapanyagot. Az egyik ilyen érdeklődő csalódott, mert ő tudta, hogy mit főztek a kondérban ők akik főznek és eszenk, és amikor ünnepi ebéd volt, akkor a kondér üres volt, csak szárított petrezselyem szeleteket tálaltak fel, és ezen egy csöppikét kiakadt, rájött, hogy ő már nem tagja a klubnak. A pendrive egy terabájtos volt, 3800 MB/sec suhanás, csak bírja a gépük. Csak tudnám miért ilyen hiszékenyek a fiatalok - gondolta Dénes, Juli, Angéla és Gusztáv a tanév második félévét már egy másik egyetemen folytatja. Mindenki egy másik egyetemen. Azóta nem találkoztak, nem beszélnek. Mindegyikük azt gondolja, hogy egy tégla volt négyük között. Pedig nem
mars-lakó
2022. január 03. 20:04
Sajnos mi fidiota birkák vagyunk, akik a mi kis nemzethy alföldünkről nem láthatjuk az Ön szellemi Himalájának felhőbe burkolódzó magaslatait... ne pazarolja ránk fölöslegesen az Ön drágálatos idejét, mert a végén még rákényszerül hibáztatni minket, hogy miattunk élte le fölöslegesen az életét...
kunfia
2022. január 03. 19:01
El akarták adni bizony. Ha nem így lenne,ki merem jelenteni,hogy a rák egye ki a máját az ország leghazugabb gazemberének,doktorminiszterelnökúrnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!