Így kampányolt az Európa Tanács emberi jogi biztosa az ellenzék mellett

2022. január 16. 07:57

Végül Varga Judit szólt, a biztos pedig cserélte a képet.

2022. január 16. 07:57
null

Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa rövid Twitter-közleményben adott hangot a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatos aggályainak. Kifejtette, hogy

Mindezt egy olyan képpel tette, amelyen – többek között – szerepelt Kerpel-Fronius Gábor, Fekete-Győr András, Cseh Katalin valamint Berg Dániel, momentumos politikusok.

Varga Judit így reagált

„Újabb nyomásgyakorlásnak lehettünk szemtanúi, miután Dunja Mijatović, az Európa Tanács emberi jogi biztosa közleményben adott hangot a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatos aggályainak.

Tette mindezt egy magyar ellenzéki pártokat támogató képpel…

Ezúton szeretnénk megkérni Mijatović asszonyt, mint Európa egyik elismert és szakmai szervezetének biztosát, hogy ne képviseljen pártérdekeket és elfogult ideológiai álláspontokat.

Úgy tűnik, sokaknak nem tetszik, hogy a magyar emberek demokratikus úton mondhatják el véleményüket a gyermekek neveléséről és bármit bevetnek azért, hogy befolyásolni tudják a szavazás eredményét.

Ne hagyjuk ezt neki! Védjük meg a gyermekek és szülők jogait!”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. január 17. 07:55
Totalliter , orwellian ,
Bitrex®
2022. január 16. 23:24
Április közepével meg kell kezdeni ennek a hazai buzilobbinak a szisztematikus felszámolását, ha kell akár radikális módszerekkel. Az NGO irodákat bezárni, laptopokat lefoglalni, bankszámlákat zárolni, rendezvényeiket betiltani, tagjait, aktivistáit nyilvántartásba venni, és szigorú pénzbírsággal sújtani, amennyiben továbbra is folytatják nemzetromboló tevékenységüket. A rendőrség által is ismert melegbárokat be kell zárni egy hónapon belül.
bagira
2022. január 16. 20:01
Brüsszel az atomerőműveket zöldnek nyilvánította , németek ráfaragnak az idióta Merkel -Urrsula döntése miatt az atomerőműket leszerelik.
balbako_
2022. január 16. 17:37
Miközben folyamatosan azt mondják a libsik, hogy érzékenyíteni kell a gyerekeket (a szülői akarat ellenére is!!!) a tények azt mutatják, hogy komoly zavarokat okoz a gyermek fejlődésében! https://pestisracok.hu/eroszakos-iskolai-szexoktatas-fulladt-botranyba-becsben/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!