Cseh lap: Ellenzéki politikusok elnézést kértek Pekarová Magyarországról tett kijelentéseiért

2022. január 19. 11:09

Pekarová január elején azt írta, a csehek a választásokon a saját miniszterelnöküket, Andrej Babist már elűzték, és nagyon reméli, ez a magyaroknak is sikerülni fog, emlékeztet a Mladá fronta Dnes.

2022. január 19. 11:09
null

A Mladá fronta Dnes online kiadásában megjelent cikk beszámolt arról, hogy Tomio Okamura (az ellenzéki SPD elnöke) kedden elnézést kért a magyar nagykövettől a cseh Képviselőház elnökének Magyarországról tett kijelentései miatt. A cikk emlékeztetett, hogy Markéta Pekarová Adamová január elején azt írta, hogy a csehek a választásokon a saját miniszterelnöküket, Andrej Babist már elűzték, és nagyon reméli, hogy ez a magyaroknak is sikerülni fog.

A magyar nagykövetnek címzett bocsánatkérő levelet Okamura mellett az SPD képviselőinek többsége is aláírta, de csatlakozott hozzájuk Stanislav Berkovec, az ANO mozgalom képviselője is. A levél aláírói Pekarová kijelentését ellenségesnek minősítették.

(Fotó: Markéta Pekarová Adamová Facebook-oldala)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2022. január 20. 14:02
fiús leány? leányos fiú?
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. január 20. 13:49
Megfigyeltem, hogy a habzó szájú EU-patkányok, mind nők.
Rácz Gabriella
2022. január 20. 00:46
Türelem, türelem, türelem. Nem eszik olyan forrón a kását. A szomszédos országokkal jó kapcsolatokat kell ápolni, ez erőt jelent Európában és példamutató. Ez csak egy vélemény a sok közül, pláne hogy rövid időn belül kiigazították, és elnézést kértek.
Gladi
2022. január 19. 20:05
Még a végén Ferkó lecseréli az öregecskedőt...... Kiköpött Mása...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!