Politikai nekrológot készítettek Bangóné pályafutásáról

2022. január 23. 18:41

Szavak képviselőkbe „folytása”, patkányozás és láthatjuk, ahogy „Orbán hülyének néz minet” – írja a videó készítője.

2022. január 23. 18:41
null

Mint arról gyakorlatilag a teljes magyar sajtó beszámolt, cikkünk nyomán kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót, aki nemlétező diplomát hamisított az önéletrajzában.

Ebben a cikkünkben már megemlékeztünk a karrierjét a határon túli magyarok elleni uszítással indító Bangóné egyik erős mondatáról, most azonban a Ki szavaz a baloldalra? nevű mémoldal jóvoltából teljesebb válogatást láthatunk a szocialista politikus emlékezetes pillanatairól.

Lesz itt a szavak képviselőkbe „folytása”, patkányozás és láthatjuk, ahogy „Orbán hülyének néz minet”.

Ahogy a videó is zárul: „Kell még valamit mondanunk, Ildikó?

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Nyitókép: Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. január 24. 18:35
A teskónál lehet hogy keresnek közegészségügyi-rágcsáló felelőst. Szerintem teljes munkaidőben. Körbejár óránként, ellenőrzi a fekete dobozokat. Vagy beleül megfigyelőnek.
Gépész53
2022. január 24. 15:32
"Kósa Lajos diplomásként szerepelt 1990 és '98 között a parlament oldalán, és az is ott volt, hogy középfokon áll angolból és oroszból. A lap szerint ma sincs diplomája, ahogy nyelvvizsgája sem, képet is közöltek a parlamenti oldal egy korábbi állapotáról." (Debreciner)
johannsebastian
2022. január 24. 13:44
Bangóné for President! ;)
files32
2022. január 24. 11:15
Amúgy korábban a fideszes Bánki Eriknek is sikerült egy kamudiplomával menőznie a Parlamentben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!