The Washington Times: Biden a demokrácia bajnokait keresi

2021. december 10. 09:31

Az erős emberek által vezetett országok, köztük Magyarország, kizárva, írja az amerikai lap.

2021. december 10. 09:31
null

Magyarország az Európai Unió egyetlen tagállama, amely nem vehetett részt Joe Biden amerikai elnök demokráciacsúcsán – olvasható a The Washington Times cikkében. Orbán Viktor magyar miniszterelnököt többször megvádolták azzal, hogy bebetonozza hatalmát, valamint uralma alá hajtja a médiát és más független intézményeket.

A meghívást nem kapottak listája figyelemreméltó, Magyarország mellett olyan „erős emberek” által vezetett országok szerepelnek rajta, mint Kína, Oroszország és Törökország, ugyanakkor Brazília, India, a Fülöp-szigetek és Lengyelország a meghívottak között van.

(Fotó: Joe Biden amerikai elnök /b/ a demokráciáról általa kezdeményezett internetes csúcstalálkozón, mellette Antony Blinken külügyminiszter a washingtoni Fehér Ház kertjében álló Eisenhower kormányzati irodaházban lévő South Court előadóteremben 2021. december 9-én.MTI/EPA/UPI pool/Tasos Katopodis)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. december 10. 12:37
A kurva anyját bidennek, 56-ban nem kereste a demokráciát.
Julius68
2021. december 10. 12:10
Let's go, Brandon!
elfújta az ellenszél
2021. december 10. 11:50
A képen az a vénember Ozymandiás, amikor még nem hullott szét a szobra?
diós guba
2021. december 10. 11:26
A demokrácia diszkrét bája. Magyarországnak nem ezek a bohóckodások a legfontosabbak, hanem az, hogy most végre kimaradjunk a III.Világháborúból,mint Svájc is. Nem engedünk át csapatokat se nyugatról keletre, se keletről nyugatra. De a lengyel menekülteket befogadjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!