Szijjártó a brüsszeli tárgyalásokról: Nem lesz egy vidám vita!

2021. december 14. 07:22

A tárcavezető kedd reggeli videójában azt is bejelentette, hogy a beoltott magyar állampolgárok szabadon utazhatnak a Seychelle-szigetekre.

2021. december 14. 07:22
null

A koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Szijjártó Péter elmondta, a politikai megállapodást követően hétfőn a technikai egyeztetéseket is lezárták, így

keddtől hatályba lép a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről szóló megállapodás a Seychelle Köztársasággal.

A repülőtérről bejelentkező miniszter közölte azt is, Brüsszelbe indulnak, hogy a külügyminiszterekkel megvitassák az Európai Unió bővítésének kérdését. „Ismerve az álláspontokat, nem lesz egy vidám vita” – fogalmazott.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. december 14. 09:43
"a beoltott magyar állampolgárok szabadon utazhatnak a Seychelle-szigetekre" Mindig is el akartam oda jutni, így már szinte minden akadály elhárult az utazás elől.
elfújta az ellenszél
2021. december 14. 09:17
Az Eu egy szappanoperára kezd hasonlítani, amelyikben a dögunalmas konstruktív együttműködés helyét átveszi a klikkes gyűlölködés. Persze még mindig jobb mint a nyílt háború, de ugyanaz a hitvány emberi természet talál benne kifejezésre
Pelso j.
2021. december 14. 08:56
-tehát kiosztanak, itthon meg elő lesz adva a sikersztori a nagy harcról és győzelemről
alter_ego
2021. december 14. 07:55
Jó lenne a délvidéki magyarságot is benn tudni. Sok sikert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!