Állítsd le magad, Márki-Zay Péter!

2021. december 08. 17:01

Több tiszteletet idős szüleinknek egy miniszterelnök-jelölttől!

2021. december 08. 17:01
null
Laborczy Szilvia

„IDŐS FIDESZES SZÜLEINKÉRT

Engem nem nagyon érdekel, hogy rólam mit gondol Márki-Zay, de mondjuk a szüleimet – akik már akkor becsülettel dolgoztak Magyarországért amikor Márki még pelenkás sem volt – nem kéne talán a szájára venni és sértegetni.

Több tiszteletet idős szüleinknek egy miniszterelnök-jelölttől! Kevésbé udvariasan is elmondom: Állítsd le magad Márki-Zay Péter!

A képen Édesanyám 1956-ban. Márki-Zay Péter még a világon sem volt, amikor ennek a 14 éves iskoláslánynak halottakat kellett látnia Budapest utcáin.

Úgyhogy szerényebben miniszterelnök-jelölt úr a napi ostobázással meg a tudatlanozással!”

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2022. január 31. 11:43
Márki Zay azért sértegeti az embereket, mert ezt a feladatot kapta a főnökétől. Arra nem is gondol, hogy a minisztert a parlamentben választják. Ott viszont sem a főnöke sem emberei nem rá fognak szavazni. Zay egy tapasztalatlan kezdő politikus, akit bizonyos személyek irányítanak. Mire ő erre ráébred, már túl késő lesz. Megy a legalsó fiókba.
Rocktoberi
2021. december 09. 10:12
Inkább a kurva anyádat, te féreg!
olajfa1
2021. december 09. 09:44
MZP-nek önmagán kívül mindenki "ostoba"! -ostoba az aki 10 évvel ezelött nem ment ki Kanadába, majd az USA-ba... -ostoba akinek nincsen legalább 400négyzetméteres háza... -ostoba akinek nincsen 7 gyereke... -ostoba akinek nincse három diplomája -ostoba akinek nincsen SUV-ja. és azt nem csréli le elktromos SUV-ra stb stb...
tevevanegypupu
2021. december 09. 08:02
Dehogy állítsa..beszéljen csak minél többet..egyre jobban belelovalja magát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!