Márki-Zay nem tudja, mi van a népszavazási kezdeményezésükben

2021. december 14. 17:53

A baloldal miniszterelnök-jelöltje az álláskeresési járadék időtartamával nem volt tisztában, pedig ezzel kapcsolatban is népszavazást kezdeményeztek.

2021. december 14. 17:53
null

Ahogy korábban már megírtuk, a baloldal miniszterelnök-jelöltje mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy elindul az aláírásgyűjtés az általuk kezdeményezett népszavazásra. Márki-Zay Péter a népszavazás második kérdéséről azt mondta, hogy annak célja, hogy a járvány idején munkájukat elvesztők támogatására az álláskeresési támogatás folyósításának időtartama 30-ról 90 napra emelkedjen.

Csakhogy jelenleg éppen ennyi, 90 nap.

A miniszterelnök-jelöltet végül Simon András kommunikációs főnöknek kellett kijavítani, de ő is belebakizott, őt végül a többi ellenzéki politikus javította ki, ugyanis az ellenzéki népszavazás célja, hogy a mostani 90 napos álláskeresési járadék időtartama 270 napra, azaz kilenc hónapra nőjjön.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2021. december 15. 16:10
És ezek akarnak kormányozni! Egy nyuszirollert sem lennének képesek... Szánalmas egy bagázs ez. A baloldali érzelmű polgártársaink azért ennél többet érdemelnek. Őket alázzák porig napról napra ezek a senkiházyak.
púpos
2021. december 15. 05:18
"végül Simon András kommunikációs főnöknek kellett kijavítani" És akkor jött a Tenkes kapitánya, mint tájékozatlansági kommunikációs főnök! Csakhogy a "népe" őt is lehurrogta. 3 másodperc alatt felment a tét 90-ről 270-re. Most már csak azt kéne tisztázni, hogy miben mérjük? Nap? Hónap? Év? Közben okos Jakabot jobban érdekelte a szelfizés.
Cserna János
2021. december 15. 03:11
Valamiért vezető kormánypolitikus ilyen bakikat nem csinál.
hakos
2021. december 14. 22:57
Basszus, és ezek akarnák az országot vezetni, miközben egy vacak sajtótájékoztatóba is belebuknak. Mindenesetre jól mutatja, hogy mennyire fontosnak tartják a témát, amivel a választóikat hülyítik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!