Hadházy Ákos karácsonykor is fullba tolja a halálkampányt

2021. december 25. 10:31

Nem tud leállni.

2021. december 25. 10:31
null

„A propaganda karácsonykor sem pihen, sőt ízléstelenebb, mint valaha” – írta ki közösségi oldalára Hadházy Ákos december 25-én reggel.

Az ellenzéki politikus ugyanis azon háborog, miért töltötték fel a kormányzati járványtájékoztató honlapra, a koronavírus.gov.hu-ra a kormányfő pénteki interjúját, ahelyett, hogy együttérzést nyilvánítanának a vírusban elhunyt 38 000 ember családjának.

Hadházy szerint „ilyenkor kötelességünk gondolni a több ezer, valamelyik kórházban ezekben a percekben is levegőért küzdő embertársunkra, az értük dolgozó ápolókra, orvosokra és a még mindig naponta 100 fölötti áldozatra”.

A csúcspont azonban csak ezután következik: „A béke, a szeretet, a fény, a hit, a remény ünnepén sem felejthetjük el, hogy átlagosan 10 percenként megfullad valamelyik kórházi ágyon egy honfitársunk” – írja Hadházy, akinek nem ez az első ilyen esete. Emlékezetes, a 2021-es évet is egy kegyeletsértő halálvideóval kezdte.

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. december 26. 18:27
Jót nevetek, hogy Orbán ennyi mocs oknak veri teli a pofáját gecivel,!!! Höhöhöhö.höhöhö
aleb19
2021. december 26. 13:40
azert 2021-ben a fideszes eu rekord magyar halalozas az eleg impotens kormanyzasra utal jon az omikron varians ami az eu szerte itt fog legnagyobb gondot okozni a sok oltatlan miatt mert a fideszidiotak dragan es burokratizaltan oltanak... a fidernyak hulyek mai napig ragaszkodnak az idiota oltasregisztraciohoz
Pierre
2021. december 26. 05:07
itt a valodi hir Hadhazyval, aminek a kozlese heyett most "halalkampanyozni" es gyalazkodni kell: A Transparency International Magyarország perrel megszerezte a a keleti vakcinák engedélyeztetése során keletkezett dokumentumok egy részét. A megszerzett szövegekben több mondatot kitakartak, azonban egy technikai trükk láthatóvá tette, mi az, amiről a hatóság azt szerette volna, hogy ne legyen elolvasható. Ezek szerint amikor a magyar szakértők az orosz vakcina előállításának módjáról akartak tájékozódni, nem volt lehetőségük megismerni és ellenőrizni a teljes körű laboratóriumi gyakorlatot. Emellett „több lényeges, a hatékonyságot és biztonságot érintő vizsgálat hiányzik.” „A készítmény hatóértéke nem állapítható meg pontosan (...) így a készítmény stabilitásáról sem tudhatunk pontosat.” „Fentiek alapján a klinikai és preklinikai vizsgálatok sem értékelhetőek.” „Vírus kontaminációval való rizikóelemzést nem adtak be.” „A hatóanyagtartalom vizsgálati módszere elavult és pontatlan.” Igy elokerult a direkt bizonyitek arrol, ami attetelesen eddig is tughato volt, hogy orban propaganda celu politikai alapon, a szakmai szempontokat elnemitva engedelyeztette az oldatot, orosz rulettet jatszva a magyar lakossag elgeszsegevel.
Ferike57
2021. december 25. 18:56
Hadházy , tudjuk hogy nem isten teremtett téged ! Legalább a szeretet ünnepén fogd be a mocskos pofádat , kussoljál (majdnem kimondtam hová menj) ! Pofa alapállás , majd folytathatod január. 3. - tól !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!