Halálos gázolás miatt jelentős késésekkel közlekednek a balatoni vonatok

2021. december 18. 17:18

A gázolásban egy 40 év körüli nő halt meg.

2021. december 18. 17:18
null

Halálos gázolás miatt szünetel a vasúti közlekedés Székesfehérvár és Szabadbattyán között; a Mávinform szombat délutáni tájékoztatása szerint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa és a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon 30-40, esetenként akár 80 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani. A Mávinform közösségi oldalán azt írták: a Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó Balaton InterCity elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig, várhatóan késő délutánig Székesfehérvár és Szabadbattyán között mindkét vágányon szünetel a vonatközlekedés és pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A torlódások és késések enyhítése érdekében a Balatonfüredről Székesfehérvárra 16.05-kor induló vonat nem közlekedett, a Volánbusz menetrend szerinti járatain elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Székesfehérvár, valamint Szabadbattyán között.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset a székesfehérvári Vásárhelyi utca melletti szakaszon történt. Az érintett Balaton InterCity vonaton mintegy kétszázan utaztak, biztonságos átszállásukban a székesfehérvári hivatásos tűzoltók segítettek – írták.

A gázolásban egy 40 év körüli nő halt meg – közölte Pápai Eszter, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

(MTI)

Nyitóképünk pusztán illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2021. december 18. 20:08
A napi 8 öngyilkosból ő az egyik...(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!