Hangfelvételen beszélnek arról, hogy az ellenzék mozgása mögött külföldi finanszírozók állnak

2021. december 06. 08:19

Az újabb Anonymus-felvétel szerint Bajnai a kapcsolattartó a külföld és az ellenzék között.

2021. december 06. 08:19
null

Ismét videóval jelentkezett az Anonymus-maszkos alak, ezúttal a nemzetközi és a magyar baloldal kapcsolatairól beszélt. Az álarcos hangot adott véleményének, miszerint a fővárosi politikusok nem foglalkoznak a Városháza-üggyel, próbálják elhallgatni az esetet, ebben pedig nagy segítségükre van a baloldali sajtó.

Szerinte ez nem véletlen, ezt bizonyítandó egy újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amelyen Bajnai Gordon „harcostársa”, Gansperger Gyula, a baloldali üzleti körök meghatározó szereplője beszél az összefonódásokról.

Bemutatjuk a fővárosi ingatlanügyek egyik fontos szereplőjét, Gansperger Gyulát

Rövid portré az okleveles közgazdászról, aki a Magyar Nemzet szerint még ma is kapcsolatban állhat Bajnai Gordon, korábbi szocialista miniszterelnökkel.
Bővebben is érdekel...

Rövid portré az okleveles közgazdászról, aki a Magyar Nemzet szerint még ma is kapcsolatban állhat Bajnai Gordon, korábbi szocialista miniszterelnökkel.

Gansperger a felvételen kifejti, hogy Bajnai gyakorlatilag a „Soros birodalom”, és a külföldi, amerikai és német nagytőke embere. Kiemeli a Friedrich Ebert Alapítvány szerepét is, amely konferenciákon és kiadványokon keresztül finanszírozza a balos politikai szakértőket. Emellett

hangsúlyozza, hogy a 444 és a Magyar Narancs mögött is a külföldi tőke áll.

A hangfelvételen hallható beszélgetést alábbiakban változtatások nélkül közöljük:

„– Ugye a Wallisnak voltam a vezérigazgatója, és ugye a szoci kormány alatt, és kértünk a szociktól, akkor ugye még ők voltak az urak, egy dolgot, hogy azt intézzék el nekünk, mert különben nem tudtuk volna megcsinálni. És mondták, hogy 30 millió forint. Mondtam, hogy tessék elmenni a Tiborhoz, mert ő a tulajdonos, mi a fasz közöm van nekem ehhez. És mondták, hogy nem-nem, te is ott fogsz ülni, mert a Tiborban nem bízunk. Ha te megígéred nekünk, akkor megfog-megfogjuk kapni, mert egy olyan ember képviselte őket, akivel nagyon régóta jó viszonyban vagyok.

...

– Ez így van.

– Ugye kik ezek az erők? Ugye, egyik része a Soros birodalom, fogalmazzunk így. A másik része, azok a nagytőkés csoportok, Németország, Egyesült Államok főleg, akik itt szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embere a Gordon. Most a szónak nem a rossz értelmében véve. Nem, ő az a miniszter, volt miniszter, akivel, aki kapcsolatot tart ezekkel az emberekkel, nyilván nem ilyen szinten, hogy a nem a 007-es ügynökkel, hanem ezek mind elnökök, nem tudom micsodák, tehát megvan ennek a rendszere. Tehát azt gondolom, hogy minden ennek a tábornak, akármit is mond a Gyurcsány meg a többi, minden külföldről jön. Tehát ez nem állt volna össze, mint a mint a tejbegríz, tehát azért is gondolom, mert a nekem korábban volt egy lakásom, már eladtam, ott a közgázzal szemben a Vámház körúton, amit Friedrich Ebert Alapítvány bérelt.

– Milyen alapítvány?

– Friedrich Ebert Alapítvány. 

– Friedrich Ebert, mit csinálnak?

– Ez a német szociáldemokrata pártnak az alapítványa, akik itt vannak Magyarországon 30 éve.

– Mi a francot csinálnak?

– Konferenciákat szerveznek.

– És figyelnek.

–  Olyan büdzséjük van,...

– Beszarunk.

– hogy beszarsz, érted. És ha bemész oda, én azért tudtam bemenni, mert én tulajdonos voltam. Mindenféle kiadványok vannak. Ilyen konferencia, olyan beszélgetés, olyan kiadvány. Tehát vannak ilyen ernyőszervezetek, amik így bejönnek., és akkor ezeket így,

Meg, tehát érted, mert valakinek fizetnie kell ezeket, meg a fiatalabbakat is. Nem abból élnek, amit az ELTE-n keresnek oktatóként. Hanem ezeknek szerzői, meg kiadványai vannak, konferenciák, meg a tököm tudja mi. Kurva sok pénzt költenek erre a sleppre.

Miért, te megnyitod a Magyar Narancs mérlegét, oda valahonnan jön a pénz, meg a Magyar Jeti Zrt., ami a 444 kiadója.

– Az ki? A 444 kiadó, az Central Média?

– Hát az a Uj Péter. 

– Magyar Jeti.

– Kiment az Indexből, tudod. 

– Én azt hittem, a Varga Zoli van ezek a publicisták mögött. 

– Ő a 24.hu-é. 

– Övé a 24.hu.

– Igen.

– Azért csodálkozom, az Uj Péter az másik, nem? 

– Ő egy másik, ő a Sorosnál van, meg a Veres Tibinél, a Wallisosnál. 

– Jézusom. Mi a Veres Tibi kapcsolatot tart , a ...

– Támogatja, persze.

– Nem mondod. Úristen. 

– De a Gordon is nagyon jóban van az Uj Péterrel. 

 

Összesen 506 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2021. december 06. 16:06
Minden villany oszlopra kiplakátozni ezt a szöveget!!!
Performan
2021. december 06. 15:00
Ennyi elég is volt bemelegítőnek, jöhetnek a még eddigieknél is súlyosabb tények :-D
Isten jobb keze
2021. december 06. 14:19
Hála istennek csak legyen a hír igaz! Kérdésem: Az mennyivel jobb az, ha a retkes nyakú orbán a sajátjaként költi a magyarok befizetett adó forintjai?
lewdberg
2021. december 06. 13:52
nahát, véletlen pont a fityeszes propagandát ismétlik újra... ki hitte volna:DDD gyerekek ez nagyon gyenge már:D kedvencem azok a csicskák itt akik alkotmányos rend megdöntéséről sírnak:DDD bazmeg ha tényleg ez lenne kedves kormányotok miért nem lépett régesrég az ügyben? erre mondják máshol, it was real in my mind:DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!