Jakab Péter: Tíz év múlva is szolgálni fogom az országot, hogy tanárként vagy miniszterelnökként, az részletkérdés

2021. december 27. 19:51

A Jobbik elnöke még nem tett le róla, hogy egyszer miniszterelnök lesz.

2021. december 27. 19:51
null

„Én szolgálni fogom 10 év múlva is ezt az országot. Hogy tanárként vagy miniszterelnökként, az részletkérdés” – áll az idézet Jakab Pétertől egy a Facebook-oldalán megosztott képen. A Jobbik elnöke arra az újságírói kérdésre válaszolta az idézett mondatokat, hogy „hol lesz 10 év múlva?”. Mint ismeretes, jelenleg Márki-Zay Péter az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, miután Jakab az előválasztás második fordulójába sem jutott be, a szavazatok 14%-át szerezte meg csupán.

Forrás: Jakab Péter Facebook-oldala
Forrás: Jakab Péter Facebook-oldala

A pártelnök válaszát változtatások nélkül közöljük:

„Nem az a lényeg, hogy hol, hanem az, hogy hogyan. A hatalmat ma áthatja a gőg, a pökhendiség, az uralkodni vágyás. Miközben alázatra, áldozatvállalásra, szolgálatra lenne szükség. Szolgálni az országot. Ez a lényeg. 10 év múlva is. Hogy tanárként vagy miniszterelnökként, az már részletkérdés.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. december 30. 06:14
Valóban úgy fogod a legjobban szolgálni Magyarországot,hogy bevonulsz valamelyik pszichiátriára,és csendben maradsz.
vktzmnksr
2021. december 29. 17:53
Margit , noormális ???
Járványfigyelő
2021. december 29. 04:48
Megnyugodhatnak az Univernél, lesz még erőspista-fogyasztójuk.
Zagi
2021. december 28. 18:31
Persze, tudod is te, egy proli díszbuzi, mit jelent a szolgálat. Egyelőre te állítottad a szolgálatodba a magyarok hülyébb részét. (a másik részt nem kapod meg, akárhogy kaparsz is is, idióta..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!