Házkutatások kezdődtek a Városháza-ügyben

2021. december 13. 10:18

Az Index információi szerint egyszerre több helyszínen is házkutatást kezdett a rendőrség, amely már korábban megerősítette, hogy nyomoznak a Városháza tervezett eladása és a fővárosnál a gyanú szerint működő jutalékos rendszer miatt.

2021. december 13. 10:18
null

A rendőrség hétfőn reggel párhuzamosan több helyszínen – köztük a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Atilla úton lévő székházában

adta hírül értesüléseire hivatkozva az Index hétfőn.

Az Index kérdésekkel fordult az Országos Rendőr-főkapitánysághoz

Információnkkal kapcsolatban kérdésekkel fordultunk az Országos Rendőr-főkapitánysághoz, amint választ kapunk frissítjük cikkünket” – tette hozzá a hír kapcsán a portál. Felidézték: a Városháza tervezett eladásának ügyében már több feljelentés is született. A rendőrség pedig már korábban megerősítette, hogy nyomozás is folyik az ügyben.

Hozzátették: „az ügycsoportot érintően a rendőrségre több feljelentés is érkezett, amelyek alapján befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanúja miatt eljárásokat folytatunk ismeretlen tettes ellen” – válaszolták a Mediaworks hírcentrumának megkeresésére még novemberben.

Városháza-ügy: személyre szabottan írhatták ki a pályázatokat a főváros által áruba bocsátott ingatlanokhoz

„Ennyit arról, hogy minden átlátható, és bárki számára hozzáférhető a főváros háza táján” – fogalmazott kapcsolódó videójában az Anonymus-maszkos alak. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának épülete az V. kerületi Városház utcában 2021. november 6-án. Fotó: Róka László / MTI

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyűlölködjünk együtt
2021. december 17. 00:21
Az Ökotársnál is volt házkutatás, aztán annak is mi lett a vége?
Lion
2021. december 13. 13:21
Még aludt Geri - amikorra a nyomozók végeztek. Egy dolgot biztos nem találtak meg: a szakdoliját.
states
2021. december 13. 13:15
Végetek van komcsináci csürhe makimajmostól, készülhettek. 2026-ra.
szóda
2021. december 13. 13:09
Egy biztos, Kerigerit tutira nem találják meg a Városházán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!