Macron találkozott a hazai baloldallal, magyar zászló sehol

2021. december 13. 19:47

A francia elnök országa budapesti nagykövetének rezidenciáján a szlovák miniszterelnökkel is találkozott, akkor volt szlovák zászló.

2021. december 13. 19:47
null

December 13-án találkozott Orbán Viktor és Emmanuel Macron. A találkozó után a francia miniszterelnök meglátogatta a hazai baloldal képviselőit is. A francia nagykövetségen beszélt Márki-Zay Péterrel, Karácsony Gergellyel, Donáth Annával illetve Dobrev Klárával. Donáth Anna posztja alapján a megbeszélésen szóba kerültek az EU-s pénzek, a jogállamiság illetve a magyarországi párhuzamos valóságok.

Beszédes, hogy a tárgyaláson csupán két zászló volt a háttérben.

Az európai uniós és a francia.

A politikusok a francia nagykövet rezidenciáján találkoztak. Nem sokkal korábban Emmanuel Macron a szlovák miniszterelnökkel, Eduard Hegerrel találkozott szintén a rezidenciában. Ezen találkozó helyszínén már három zászló volt, a szlovák, az uniós és a francia. Szintén kint volt a francia trikolór akkor, amikor pár hete Orbán Viktor Marine Le Pen-t, a Nemzeti Tömörülés elnökjelöltjét fogadta Budapesten.

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. december 14. 17:58
AZ Olaszliszka-Tolcsva-i vasútállomás várója ma elegáncsabb, mint ez a froanszia nagykövetségi budi-előtér.
Folyékony Szilárd
2021. december 14. 16:49
Már miért tennének ki egyszerű magyar állampolgárok zászlókat a falakra. Ilyen alapon minden magyar családi házon ott kéne lógnia a kerítés én. Faszság. A zászlót a hivatalos magyar állam képviselője használja, aki jelenleg, még jövő áprilisig a csuti geci. Majd jövő áprilisban az ellenzék is kilógatja. Habár akkor már úgysem francia felségterületen találkoznak, hanem a magyar állami hivatali helységben magyar felségterületen, ahol meg van magyar zászló.
Folyékony Szilárd
2021. december 14. 16:37
Most látom ott a francia, mivel francia fennhatósági területen, a francia nagykövetségen voltak. Amúgy meg az ellenzéknek jelenleg semmi hatásköre nincs, nincsenek hatalmi pozícióban, magyarul senkikként tárgyaltak. A senkiknek nincs zászlaja. Mivel a szlovákok miniszterelnöke hatalmi pozícióban lévő személy, ezért felaggatta a zászlaját. Még a felvetés is faszság annak, hogy hol a magyar zászló. Egyszerűen semmi keresnivalója ott, húgyagyúak!
Folyékony Szilárd
2021. december 14. 16:31
Én franciát se látok. De minek is fisz-fasz törpe nemzetállamok elagott zászlóval baszakodni? Ott az EU-s. Az EU-s vezetők lógassák csak fel egy büszke, nagy és erős szuperállam zászlaját attól lesz büszke az európai állampolgár!! A csuti patkány meg dugja fel a seggébe a puskás akadémia zászlaját. Azt érdemli, jó mélyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!