Gergely nagyon figyel, bizonyára próbálja megfejteni az elegáns franciás akcentussal beszélt angolt

2021. december 13. 22:58

De az is lehet, hogy csak elbambult. Mellesleg: hol van a magyar zászló hazaárusítók?

2021. december 13. 22:58
null
Rákay Philip

„Gergely nagyon figyel. Bizonyára próbálja megfejteni az elegáns franciás akcentussal beszélt angolt... De az is lehet, hogy csak elbambult, s közben a gyerek röplabdaedzésén jár a feje...

Mellesleg: Hol van a magyar zászló, hazaárusítók?”

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. december 15. 03:32
ott van a tolmácsgép vevőegysége az asztalon, épp gelgő fele indul el belőle a zsinór.. ..vagy te meg vak vagy, philip? :P
Bástyaelvtárs
2021. december 14. 15:46
Te rákay, Tudod melyik az elegáns angol? A brit akcentussal beszélt. Azért mert pöszögve beszélsz magyarul, még nem franciául mondod :)
Báthory Ödönke
2021. december 14. 11:17
Ha kitették volna a magyar zászlót az asztalra, jelképezte volna, hogy hivatalos személyként fogadták a vendégeket. Így csak falatozás (a meghívó részéről) utáni emésztési csevegés volt. Kíváncsi lennék KG hozzászólt-e, vagy csak bólogatott, és jókor bólogatott-e?
Republik
2021. december 14. 08:57
Szerintem Gergely azon gondolkodott,a Macron hogy érthette meg a csuti beás-angol akcentust,amit a csúzliszályú dülletszemü nagy nehezen ki tud magából préselni.Próbálkozott biztos nagyon,de hát az indiai gyökereket nem tudja palástolni.De persze az is lehet hogy a beást is feltették a forditó gépre hogy a Macron is értsen valamit a köpcös hazugságaiból.Szinte hallom ahogy mondja.Hé Mo ju ár veri sukár csávó kam drink palinka,end will ju luking Im big demokratíii Mo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!