Nagy Attila Tibor az árulózásról: Márki-Zay saját választási vereségét készíti elő

2021. december 23. 15:48

A politikai elemző szerint Márki-Zay úgy árulózik, hogy korábban pont a „tiszták koalíciójáról” beszélt.

2021. december 23. 15:48
null

Az Egyenes Beszéd szerda esti adásában Nagy Attila Tibor politikai elemző és Kiszelly Zoltán politológus beszélt többek között Márki-Zay Péter árulózásáról. Mint ismert, az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje azután kezdett árulókról beszélni, hogy egy közvélemény-kutatás kimutatta: óriási lemaradásban van az ellenzék a Fideszhez képest. 

A műsor vendége volt Márki-Zay Péter is, a beszélgetésével kapcsolatban Nagy Attila Tibor nem rejtette véka alá véleményét: „valami szörnyű interjú volt. Márki-Zay Péter saját választási vereségét készíti elő” – fogalmazott.

– mondta Nagy Attila Tibor. A politikai elemző Márki-Zay Péter előválasztási győzelme után elmondott beszédére utalt, ahol a miniszterelnök-jelölt arról beszélt: „leváltotta a korrupt ellenzéket”.

Az elemző azt is hozzátette: elég nevetségesnek hat, hogy az ellenzék „Egységben Magyarországért” néven indul, miközben Márki-Zay perceken át taglalja, hogy árulók vannak soraik között. 

A teljes adást itt nézheti vissza:

Nyitókép: atv.hu

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macskaszerelde
2021. december 24. 13:18
Et tu, Tibor? :D
Jaja
2021. december 24. 07:08
Valahogy nem látom, hallom a sztárügyvédecskét nyilatkozni az emberükről.
confitür
2021. december 24. 06:30
A választás idején már emlékezni sem fogunk arra,hogy valaha volt egy Márki Zay Péter nevű jelölt aki sok hülyeséget beszélt. Rövid időn belül megjelenik az ellenzék táborából az utódja,aki az ellenkezőjét fogja harsogni MZP jelenlegi agymenésének. Hirdetve,hogy a FIDESZ minden jót tesz csak Ő mégis másképp csinálná. Jelen állás szerint meglehet a negyedik kétharmad.
Zsuscsinyó
2021. december 24. 05:04
Tiszta Trónok harca bzdm. Márki-Zay most próbálja eljátszani megnyomorítottben szerepét mert ugyi ott ü vót a végén a király.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!