Nem véletlen, hogy a 444 hallgat a Városháza-ügyről az MW Hírcentrum szerint

2021. december 17. 17:33

Emlékeztetnek, hogy a 444-et működtető céget kezdettől fogva támogatja Soros György és hátországa.

2021. december 17. 17:33
null

Egyáltalán nem meglepő, hogy a balliberális („független”) 444.hu nem sietett beszámolni a Városháza-ügy fontos fejleményeiről – írja a Magyar Nemzet online kiadásában a Mediaworks Hírcentrum. A péntek délután megjelent cikk szerint a 444 „Karácsony Gergely szócsöveként tudósított” a Városháza-ügyről, és végig bagatellizálja az ügyet.

A Mediaworks Hírcentrum az által látja ezt bizonyítottnak, hogy az Anonymus-felvételeken hallható Gansperger Gyula, a korrupciós ügy egyik kulcsfigurája elmondta, hogy a 444.hu-t „a Soros-hálózat, és Veres Tibor, a Wallis tulajdonosa is támogatja, valamint hogy Uj Péter főszerkesztő szoros kapcsolatot ápol Bajnai Gordonnal”.

A cikk szerint a balliberális portál nem számolt be az ügy lényeges fejleményeiről, így arról sem, hogy az eladás egy bejáratott, jutalékalapú rendszer mentén működik, amiről a Városháza legmagasabb szintjein is jól tudnak. A Mediaworks Hírcentrum szerint a 444-en arról is elfelejtettek írni, hogy ki az a Gansperger, és hogy milyen más ügyei vannak.

A Mediaworks Hírcentrum cikke szerint a 444 nem fecsérelt sok szót az ügyben szintén lényeges szerepet játszó Berki Zsoltra, mint ahogy arra sem, hogy Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes együtt dolgozott Berki Zsolt testvérével, Berki Józseffel – akit Gansperger „vett be a buliba”. A cikk szerint a 444 azt az apróságot is elhanyagolta, hogy az ilyen jellegű ügyek úgymond szakmányban futnak a balliberális városvezetés körül, és nemzetközi dimenziójuk is van.

A cikk emlékeztet: a 444-et működtető céget kezdettől fogva támogatja Soros György és hátországa. A 444.hu igazgatóságában ülő Marie Nemcova a ’90-es években az Open Society Fund Prague programigazgatója volt, majd a szintén Soros Györgyhöz köthető Media Development Investment Fundhoz igazolt. A 444 egyik projektje 14 millió forintos támogatást kapott az Open Society Initiative for Europe egyik programjában. Egy másik pályázaton, ami szintén a Soros Alapítvány egyik partnerszervezetéhez köthető, 76 millió forintot kaptak Uj Péterék.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. december 19. 17:07
A legjobb védekezés a támadás. Eszerint nem a város, hanem az ország házát akarták eladni. Vevőként jelentkezhetett Putyin, vagy Soros. Ezek szerint nem jött össze az üzlet. Az egyiknek hiányzott a repülőtéri méret, a másiknak meg a nyilvánosság. Így ezek a házak megmaradtak nekünk, magyaroknak. Az egyiknek vannak hírközlő szervei, a másiknak nincsenek repülői.
lendvaiildiko
2021. december 19. 08:07
Tarlós István 2022-re ígérte az 1-és villamos kivezetését az esztergomi vasúthoz.igazi zöld, forgalom csökkentő intézkedés. Igaz - , hogy Geli Fenyőünnep kihúzta ezt, helyette handléként városházát árul?
Borossy
2021. december 18. 10:12
A nagy rakás ellenzéki média olyan véleménybuborékot épít az o1g-világ amúgy is frusztrált károsultjainak, amelyből ki sem látni, ahol egymást hergeli pár száz, maximum néhány ezer ember. :D Aztán mindig nagy a csodálkozás meg a sírás-rívás, amikor jön a kétharmad. :)) Ez a világunk rendje. Mert ha januárban beindul a jobboldali kampány, akkor jönni fog, gyerekek!
Lauder Stenonis..
2021. december 18. 09:39
A 444-en eddig kb. 40 cikk jelent meg a városháza ügyről. Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!