A Pedagógusok Szakszervezete szerint óvodát kellett bezárni Tatabányán a vírus miatt, a város cáfol

2021. november 07. 18:36

Hamis állítás terjed a sajtóban a város hivatalos közösségi oldala szerint.

2021. november 07. 18:36
null

Gosztonyi Gábor, a Pedagógusok Szakszervezete alelnöke a Népszavának adott szombati interjújában a járványügyi intézkedéseket kritizálva beszélt arról, hogy „amíg nincs rendszeres tesztelés az oktatási intézményekben, nem lehet hiteles számokról beszélni”. Példaként Tatabányát említette, ahol elmondása szerint be kellett zárni egy óvodát, mert „a 18, többször oltott kolléga koronavírusos lett”.

Hamis állítás terjed a sajtóban, nem kellett óvodát bezárni Tatabányán”

közölte a megyeszékhely hivatalos Facebook-oldala, az óvodabezárással kapcsolatos hírt ugyanis több sajtótermék is szemlézte. 

A város oldala a polgármesteri hivatal információira hivatkozik, amikor azt írja: Tatabányán nem zártak be egyetlen óvodát sem. Bejegyzésük szerint több, önkormányzati fenntartású óvodából érkezett jelzés 1-1 fő dolgozó megbetegedéséről.

Az óvodai ellátás azonban továbbra is változatlan formában történik, sem intézményt, sem csoportot nem kellett bezárni”

 – szögezték le. 

Nyitóképen: A Turul emlékmű  Tatabányán. Fotó: MTI / Bodnár Boglárka

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bandi0723
2021. november 08. 14:14
Semmi mást nem kellene tenni szerintem, mint jól megbüntetni őket! Rémhírterjesztésért, ráadásul szándékosan félrevezetik a szülőket! Kiegyeznék olyan uszkve 10-től, 50 millió forintig terjedő bírsággal! Azért, hogy érezzék a törődést!
Aerion
2021. november 07. 20:21
Megjegyzem, Tatabányán teljes mértékben moslékkoalíciós vezetésű önkormányzat működik. 2019 októbere óta. Ami persze eleve szégyen és gyalázat, másfelől meg a hír kapcsán undorító.
Kanmacska
2021. november 07. 20:16
A pedagógusok Szakszervezete pont olyan szemét banda, mint a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.
brekker
2021. november 07. 20:05
Az oltatlanok járványa....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!