Nemüket megváltoztató gyermekek és szülő férfiak

2021. november 27. 11:40

„Nem engedhetjük, hogy Magyarországon is ez történjen!” – írja az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán.

2021. november 27. 11:40
null

Megdöbbentő felvételeket hozott nyilvánosságra a Facebook-oldalán az Alapjogokért Központ: nemüket megváltoztató gyermekek és szülő férfiak: ez ma Nyugaton a rögvalóság.

„Nem engedhetjük, hogy Magyarországon is ez történjen! Pontosan ezért lesz népszavazás jövő tavasszal, amelyen megvédhetjük gyermekeinket” – fogalmaznak.

A videót ITT tekintheti meg.

(Fotó: Facebook)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ValakiValahonnan
2021. november 28. 16:46
A címképen levő gyermek már elég fiatalon egy aberrált horrorshow szereplője és elszenvedője. Tébolyda!
masikhozzaszolo
2021. november 28. 11:04
Teljesen tájékozatlan vagyok. Hogy megy ez nyugaton? Egy nemváltásnál egy ember meghal, tehát ki kell állítani a halotti anya(apa)könyvi kivonatot. És hagyatéki eljárás is van, sokszor egy év, akár. És van ravatal, és temetés, tor. És kell kiállítani születési anyakönyvi kivonatot is. És tejfakasztó bulit. Ki vannak ezek az eljárások dolgozva? És milyen színek vannak? Már nem csak a kék és a rózsaszín? Szivárvány? És az újszülött 0 éves lesz? Kínában más, ott a 0év az 1 évnek írják. Ott nincs ilyen váltás?
bagira
2021. november 28. 06:42
Aberrált brüsszeli irány.
Mirtilla
2021. november 27. 20:03
Elég ijesztően néz ki ez a két kifestett vámpir azzal a kis csöpséggel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!