Müller Cecília: Az oltatlanok nemcsak magukat, de a közösség tagjait is veszélyeztetik

2021. november 23. 14:46

Az országos tisztifőorvos mindenkit arra kér, hogy vegye fel az oltást.

2021. november 23. 14:46
null

Újabb videóban biztat az oltás felvételére Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos a vasárnapig tartó oltási hét keretén belül üzent az állampolgároknak. Az oltási akcióhéten az összes kórházban, 101 intézményben várják azokat, akik meg akarják kapni a koronavírus elleni vakcinát. Nem kell sem időpontot foglalni, sem előzetesen regisztrálni. Müller Cecília szerint a delta variánsnak 7-8-szoros a fertőzőképessége az eredetihez képest, az oltatlanok pedig nemcsak saját magukat, de közösségüket is veszélyeztetik. 

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quimby
2021. november 24. 09:49
Aki nem hord maszkot, az mindenkit veszélyeztet!
tölgy
2021. november 24. 00:07
"Az oltatlanok nemcsak magukat, de a közösség tagjait is veszélyeztetik" Azért a demagógiának is van határa! Az oltottak pont úgy veszélyeztethetnek másokat, mint az oltatlanok, ha már a fertőzőképességet veszélyeztetésként definiáljuk.
..--..
2021. november 23. 23:33
-zsoltkom- "Müller Cecília: Az oltatlanok nemcsak magukat, de a közösség tagjait is veszélyeztetik" És hogyan? Orbán Cecíliáék, meg e-képpen veszélyeztetik az ország lakóit... "Jelen: 5 milliárd forintért vett fel nem használt PCR-tesztet semmisíttet meg az állam A tavaly vett tesztek idén tavasszal lejártak, és most még a megsemmisítésük is pénzbe kerül. " https://bit.ly/3CKnoYL Meg úgy, hogy az egészségügyet elhanyagolják, leépítik és aztán orvosokat kell elvenni más területről, hogy a covid-járványkezelés kevésbé mondjon csődöt. De ennek nagy ára van... "A túl sok koronás beteg miatt egy napra leállt a Honvédkórház stroke ügyelete" https://bit.ly/3nK21SY
Akitlosz
2021. november 23. 21:54
Müller Cecília és a gazdái veszélyeztetik a társadalom békéjét. Egyre gyanúsabb az az oltás, hogy ennyire erőltetik. Miközben látványosan hatástalan az oltás a járvány ellen. Aki nincsen beoltva ámde soha el sem kapta a vírust ő NEM FERTŐZ. A beoltott fertőzöttek viszont igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!